Hurá na krysy a chaosáky! Warhammer: Vermintide 2 je tady
zdroj: tisková zpráva

Hurá na krysy a chaosáky! Warhammer: Vermintide 2 je tady

8. 3. 2018 16:17 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vyburcujte kamarády, domluvte se na určité hodině a každý den v dohodnutou dobu usedněte k počítačům nebo konzolím a společně zastavte nekonečný příval přemnožených skavenů a různých zplozenců Chaosu. Pokračování kooperativní řežby Warhammer: Vermintide 2 právě začíná.

Ideálně ve čtyřech si rozdělíte pět dostupných hrdinů (jeden chudák zůstane na ocet), každý si vyberete jednu z patnácti možných tříd (každý z hrdinů má nyní tři specifické podtřídy) a naběhnete do zástupu desítek a stovek přerostlých krys, zfanatizovaných kultistů a nechutných démonů, kteří netouží po ničem jiném, než po ovládnutí temného fantasy světa Warhammeru.

Bude to jízda plná krve, uťatých končetin a puklých hlav, pokud možno jen na straně soupeře. Postupujte jako tým, spolupracujte, společně se vylepšujte a konečně dosáhněte těžce vydřeného vítězství.

zdroj: Vlastní

Zatímco herním světem se line odporný puch nemytých těl, našimi kancelářemi se šíří šuškanda o možném vzniku týmu Games.cz, který celkem veřejně nakope krysám a Chaosu zadek. Kdo ví, co by to mohlo znamenat, když teď skončil LongPlay Kingdom Come: Deliverance

Warhammer: Vermintide 2 hledejte na Steamu, případně na konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články