Jde se lovit! Monster Hunter: World a jeho fauna je tady
zdroj: tisková zpráva

Jde se lovit! Monster Hunter: World a jeho fauna je tady

26. 1. 2018 17:28 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Měsíce od oznámení Monster Hunter: World na loňské E3 utekly jako voda. Pokud tedy patříte mezi majitele konzolí a příznivce grindu ve fantasy světě plném obřích tvorů, pak můžete prakticky celý nadcházející víkend propařit klidně po boku ostatních hráčů z celého světa. Pokud je vám téma Monster Huntera blízké, ale nedisponujete PlayStationem ani Xboxem, pak si musíte počkat do podzimu, kdy hra vyjde na PC.

Série Monster Hunter letošním dílem činí docela velký krok kupředu. Chce být totiž otevřenější novým hráčům, kterých může díky třem dostupným platformám natáhnout skutečně dost. Hratelnost je přístupnější, herní svět otevřenější, bariéry mezi různými zeměmi otevřeny. A z prvních zahraničních recenzí (nějakých šťastlivců s přednostním právem…) to zatím vypadá, že se v Capcomu trefili do černého. Padají devítky i desítky.

V Čechách se Monster Hunter sice netěší takové popularitě, ale věřím, že Monster Hunter: World má na to situaci změnit. Vidím to sám na sobě. Ještě do nedávána mě tato série nechávala chladným, ale od E3 jsem začal být na vážkách a teď jsem si hru nakonec pořídil rovnou i s celým PlayStationem… Jen škoda, že nemám ten volný víkend.

zdroj: Archiv

V každém případě, pokud máte chuť na lov obrovských příšer, můžete se do něj pustit už dnes. Monster Hunter: World nabízí nespočet zbraní, brnění a vybavení, ale i trochu té špinavé strategie, jako je použití lián ke svázání kořisti nebo poštvání jednoho giganta proti druhému.

Vydáním hry ale práce v Capcomu neustává. V následujících týden a měsících počítejte minimálně se speciálními úkoly, které vám zajistí výbavu některých slavných postav. Jeden takový úkol běží od teď do 8. února a po jeho splnění se váš mazlíček Palico přestrojí za jeden ze strojů z Horizon Zero Dawn. Na konci března pak podobným způsobem získáte luk a výzbroj hrdinky Aloy ze stejného titulu (oboje pouze v PS4 verzi). Ještě během jara se objeví fanouškům známá potvora Deviljho.

Nejnovější články