Je libo dračí steak? V Battle Chef Brigade monstra nejen zabíjíte, ale taky vaříte
zdroj: tisková zpráva

Je libo dračí steak? V Battle Chef Brigade monstra nejen zabíjíte, ale taky vaříte

27. 11. 2017 15:05 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

A cenu za největší bizarnost posledního listopadového týdne vyhrává... tramtarará… Battle Chef Brigade! V téhle kombinaci 2D mlátičky a logické minihry formátu „spoj tři“ je vaším úkolem rozsekat odporná monstra, vykuchat z nich nejlepší kousky a následně je přetvořit do chutného pokrmu. Navíc si můžete vybrat, zda tuhle cestu absolvujete v kůži ohromného habána nebo mladé slečny, přičemž oba hrdinové si prožijí dost odlišné příběhy.

Jak Mina, tak Thrash se chtějí dostat elitní kuchařské bojové brigády, která cestuje po kraji, potírá zlo a sbírá víc hvězd, než jich Pohlreich a Michelin stačí tisknout. Oba k tomu mají své vlastní důvody, ale jejich prostředky jsou v podstatě stejné – vydat se do arény, zabít co nejvíc agresivních a nebezpečných živočichů, a udělat dojem na nejvybíravější gurmány v celém království.

zdroj: Vlastní

Akční pasáže vyžadují rychlé prsty, vaření pro změnu otestuje vaši šedou kůru mozkovou, a všechno je to ještě okořeněné lehkými RPG prvky, díky nimž se vaše postava bude postupem času vyvíjet. V podstatě nic moc zvláštního, ale parodickým tématem a pěkným grafickým zpracováním by Battle Chef Brigade měla suverénně vyčnívat z průměru, zvlášť když si své kulinářské výtvory můžete denně porovnávat s ostatními hráči na žebříčku.

Hra vyšla 20. listopadu na PC a Switch, takže kdybyste se na chvíli chtěli stát poněkud agresivnější verzí Jamieho Olivera, zamiřte na Steam, GOG či obchod Nintenda. Tam všude vás Battle Chef Brigade vyjde na 20 eur/dolarů.

Nejnovější články