Je načase vybudovat vlastní království v izometrickém RPG Pathfinder: Kingmaker
zdroj: tisková zpráva

Je načase vybudovat vlastní království v izometrickém RPG Pathfinder: Kingmaker

26. 9. 2018 10:48 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kdo by nechtěl panovat svému vlastnímu království. Podobné sny většinou zůstávají sny navždy, ale můžeme je alespoň ochutnat formou videoher. O jednom takovém snu je i zrovna vydané RPG Pathfinder: Kingmaker, které vás možná přesvědčí, že kralování nespočívá jen v obrovském bohatství a nekonečných radovánkách.

Podporovatelé kickstarterové kampaně a první zákazníci si přes noc mohli projít tvorbou postavy a třeba se i dostali k samotnému hraní. Já jsem zatím u té tvorby… Navolit si „hobita“, který se rozhodl rozjet kariéru druida, aby se mohl měnit ve vlka v doprovodu jelena, mi zabralo přes hodinu. Možností je zkrátka hrozně moc a jedna je lepší než druhá.

Hned v úvodu hry dostanete za úkol zabrat si zemi nikoho pro sebe a časem stanout v jejím čele. Avšak nad dalšími kroky máte volnější ruku – můžete být moudří, neutrální, nebo představovat čiré zlo. Sice jsem se ještě naplno neponořil do hry, ale už jen z opravdu komplexní tvorby postavy se dá vytušit megalomanské RPG. Pathfinder: Kingmaker najdete na Steamu a GOGu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články