Jindru příští týden čeká nelehký úkol – pomoci Janu Ptáčkovi získat srdce dívky v DLC pro Kingdom Come
zdroj: tisková zpráva

Jindru příští týden čeká nelehký úkol – pomoci Janu Ptáčkovi získat srdce dívky v DLC pro Kingdom Come

12. 10. 2018 14:36 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na moment jsme vyměnili krásy českých luhů a hájů za půvab řeckých ostrovů, amazonský prales či betonovou džungli, abychom se zase vrátili do Posázaví. Kingdom Come: Deliverence se totiž brzy dočká druhého DLC The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, tedy Milostná dobrodružství bodrého rytíře Jana Ptáčka. I když půjde o milostný příběh plný básní, meč vezměte rozhodně s sebou.

Honzík potřebuje vaši pomoc! Bezhlavě se zamiloval – nikoliv poprvé, a asi ani naposled – do Karolíny, jejíž srdce musí získat za každou cenu. A vy, prostý hrdina Jindra, musíte přiložit ruku k dílu. Nové DLC, které vychází již příští úterý na PC, PlayStation 4 a Xbox One, před vás postaví celkem tři úkoly.

V nich dojde na čtení milostných básní, noční tajné návštěvy, zdržování nabroušeného otce křehké děvušky, turnaj v kostkách, podvádění, vykrádání hrobů, hledání vrahů a vraždění, bez kterého se návštěva tábora chladnokrevných lapků neobejde.

zdroj: Archiv

Bude to pekelná jízda (snad) plná srandy. Protože spíš než cokoliv jiného zní nové DLC humorně. Zajímalo by mě, co z toho nakonec kouká pro Jindru. Jestli Honza dostane, po čem jeho srdce touží, dočká se i Jindra nějaké pomíjivé radosti? Na to už musíte přijít sami. DLC The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon pro Kingdom Come: Deliverance najdete třeba na Steamu.

Nejnovější články