Jurassic World Evolution vyjde v červnu, ukazuje díry v plotech po tornádech
zdroj: tisková zpráva

Jurassic World Evolution vyjde v červnu, ukazuje díry v plotech po tornádech

30. 3. 2018 11:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Dinosauří tycoon Jurassic World Evolution patří mezi mnou nejočekávanější hry letošního roku. Může za to především nedávná minulost studia Frontier Developements, které se postaralo o fantastický Planet Coaster, a také fakt, že nebude chybět Jeff Goldblum ve své vlastní roli. Hra konečně dostala datum vydání spolu s povedeným trailerem.

Několik vteřin nových záběrů se věnuje vlastnímu budování, které nebude cizí fanouškům Planet Coaster. Jednoduché nástroje a ještě snazší práce s nimi vám dovolí vybudovat prakticky cokoliv – sami rozhodnete, kde budou vodní plochy, kde lesní porost a kudy povede elektrický plot bez klasické čtverečkové sítě omezující vaši kreativitu.

Na hru samozřejmě nahlížíte z ptačí perspektivy, ale kdykoliv si můžete zazoomovat až do pomyslného pohledu první osoby a prohlédnout si roztodivné vyhynuliny z nebezpečné blízkosti. Stejně jako návštěvníci parku v těch podivných koulích, které jste mohli vidět ve filmu.

zdroj: Cinemart

Video dále ukazuje chování dinosaurů, kteří se v jednu chvíli v klidu napájejí z místní řeky, aby následně protestovali proti oplocení nebo se trénovali v přátelských potyčkách. Ale stále musíte myslet na jedno – ani ten nejbezpečnější park neodolá nekonečné síle matky přírody. Stačí jedno tornádo, a díra v plotě je na světě.

Když takovou dírou uteče triceratops, není to ještě konec světa. Jednoduše povoláte vrtulník se snajprem, který jedinou dobře mířenou ranou dinosaura… uspí. Samozřejmě že uspí. Jsou to sice tvorové ze zkumavky, ale jsou živí a také pěkně drazí.

Ale nebyl by to Jurský svět, kdyby nemohlo utéct i něco masožravého, co si moc rádo pochutná na lidském mase i s oblečením a foťákem. Teď už jen počkat na potvrzení Indomina Rexe a možnosti vyrábět si vlastní mutanty. Jurassic World Evolution vyjde 12. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články