Just Cause 3 nabídne boj o záchranu tropického ráje a vyjde ještě letos
zdroj: tisková zpráva

Just Cause 3 nabídne boj o záchranu tropického ráje a vyjde ještě letos

16. 6. 2015 20:55 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Jeden z šéfů vývoje Just Cause 3 na pódiu tiskové konference Square Enixu nenasliboval nic menšího než zatím nejlepší díl série, ve kterém budou moci hráči dělat co chtějí a kdy chtějí, a to vše za doprovodu mohutných explozí, všudypřítomného háku a ještě univerzálního padáku. Avalanche Studios se s Just Cause 3 zkrátka při zemi rozhodně držet nehodlají a letošní E3 trailer a příslib mapy o rozloze více jak 400 mil čtverečních je toho jasným důkazem. Hráči sami se o tom budou moci přesvědčit na Xbox One, PS4 a na PC již 1. prosince.

Video představuje skutečně bohaté možnosti destrukce, ve které se hlavní hrdina, Rico Rodriguez, skutečně náruživě vyžívá. Rodriguez se pokouší vysvobodit svůj domovský tropický ráj ze spárů diktátora, který má vojenské ambice sahající daleko za hranice vlastní země a jež ohrožují nejen vlastní obyvatele. A jak už to tak bývá, je jen a jen na hráči, aby nešťastný průběh událostí zvrátil.

Pomoci mu k tomu má například onen již od prvního dílu známý hák, se kterým nově půjde například strhávat menší konstrukce, likvidovat klidně až tři helikoptéry najednou, anebo třeba navádět demoliční koule tam, kde jich je zrovna třeba. Hra tak rozsahem destrukce a zaměřením proti vojenské frakci dává vzpomenout například na postarší a vynikající Mercenaries. Prostředí hry samo přímo vybízí k ničení, a to nejen promyšleným destrukčním modelem, ale například také tím, že ve všem půjde soutěžit. Hra nabídne online žebříčky, kde budou moci hráči poměřovat své schopnosti – a činit tak půjde prakticky ve všem, od závodění až po onu takřka absolutní destrukci.

zdroj: Archiv

Nejnovější články