Kachna a prase vyrazily do postapo světa v „xcomovce“ Mutant Year Zero
zdroj: tisková zpráva

Kachna a prase vyrazily do postapo světa v „xcomovce“ Mutant Year Zero

5. 12. 2018 14:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Poslední očekávané hry roku vychází právě v těchto dnech. Ať už čekáte na Just Cause 4, Mutant Year Zero: Road to Eden, The Last Remnant Remastered, nebo třeba Super Smash Bros. Ultimate, stačí vám aktuální první prosincový týden. První dvě jmenované jsou už dokonce venku, takže pokud se vám sbíhají sliny na taktickou xcomovku s důrazem na stealth, určitě mrkněte na Mutant Year Zero.

Až donedávna jsme znali jen trojici nepravděpodobných hrdinů, z nichž dva jsou z řad antropomorfních zvířátek. Hláškující kachna, věčně naštvaný kanec a poměrně normální dívka s kamennou kůží se potloukají postapokalyptickým světem, který okupují agresivní mutanti. Jak se ale ukázalo, na své cestě potkají další stylové dobrodruhy, jako třeba tichošlápkovou lišku.

Mutant Year Zero: Road to Eden kombinuje realtimový průzkum přírodou pohlcené krajiny, kdy se vám nabízí možnost proplížit se kolem nepřátel a přepadnout je z výhodných pozic, načež se celá hra přepne do tahového souboje s akčními body a čtvercovou sítí.

První známky se pohybují mezi sedmičkou a osmičkou, takže to zřejmě nedopadlo vůbec špatně. Naši recenzi očekávejte v následujících dnech a samotnou hru hledejte na PC, PlayStation 4 a Xbox One, kde je dokonce součástí Game Passu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články