Kde se vzala první skrytá čepel? Příběh Assassin’s Creed Odyssey pokračuje
zdroj: tisková zpráva

Kde se vzala první skrytá čepel? Příběh Assassin’s Creed Odyssey pokračuje

28. 11. 2018 11:02 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Ubisoft dál pokračuje ve své mantře „naše hry jsou služby“,  takže přestože se příběh Assassin’s Creed Odyssey dá považovat za uzavřený, čas na odbočku se pro Kassandru či Alexia vždycky najde. Vyprávění o původu první skryté čepele bude ovšem rozdělené na tři epizody, abyste měli důvod u hry setrvat ještě o něco déle.

První z oněch epizod s názvem Hunted vyjde pro všechny platformy už příští týden, v úterý 4. prosince. Příběh přídavku Legacy of the First Blade začíná seznámení s legendárním asasínem Dariem, který zavraždil perského krále Xerxa a kromě toho je i prvním známým nositelem skryté čepele.

Během první epizody zjistíte, jestli je Darius spojencem nebo protivníkem, seznámíte se s novými postavami, zabojujete si na moři i na souši a dozvíte se další střípky informací o celém vesmíru Assassin’s Creed.

zdroj: Archiv

Mimo porce příběhu o počátcích asasínského řádu se dostane i na nové dovednosti, které se Kassandra nebo Alexios mohou naučit, i na spoustu dalších kousků vybavení. Epizodu Hunted na začátku příštího roku doplní Shadow Heritage a Bloodline, které ji uzavřou, nicméně poté dorazí ještě druhý dodatek o osudu bájné Atlantidy.

K záchraně potopeného města i schovávání nožů do rukávů se dostanete buď samostatně, nebo prostřednictvím season passu, se kterým ušetříte pár drachem a navíc vám v březnu přihraje remasterovaný Assassin’s Creed 3 a Liberation.

Nejnovější články