Koncem května se díky Rising Storm 2 znovu rozběsní válka ve Vietnamu
zdroj: tisková zpráva

Koncem května se díky Rising Storm 2 znovu rozběsní válka ve Vietnamu

22. 5. 2017 10:55 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud už vás svědí prsty po nové, více hardcore pojaté multiplayerové střílečce a nebo se vám prostě stýká po vietnamské džungli, TripWire Interactive pro vás mají dobrou zprávu. 30. května totiž vyjde Rising Storm 2: Vietnam, v níž se do sebe pustí Američané a armáda Severního Vietnamu podporovaná Vietkongem. Ve stylu oblíbené druhoválečné multiplayerovky Red Orchestra spolu bojuje 64 hráčů v asymetrické virtuální válce, která by měla reflektovat podstatu té reálné.

Obě strany rozhodně nebudou mít přístup k totožné technologii a taktice. Zatímco Američané jsou na tom lépe s výzbrojí a kontrolou nebes, jejich soupeři preferují spíše gerilový přístup a technologické limity nahrazují improvizací. Tam, kde americký sapér použije minu Claymore, může ten vietnamský sáhnout jak po výbušnině jiného typu, nebo po slavných naostřených bambusových větvích, které jsou potřené něčím ošklivým.

Ve hře najdete dva módy – Supremacy, kde se všech čtyřiašedesát hráčů utká na rozlehlých mapách s podporou letectva, dělostřelectva, a kromě džungle zde najdete i třeba vojenské základny a nebo systémy podzemních tunelů. Menší mód Skirmish pak poslouží pro hry malých osmičlenných týmů, kde spíše užijete pečlivou taktiku a týmovou souhru.

zdroj: Archiv

Rising Storm 2: Vietnam vás na Steamu vyjde na 28 eur, ovšem momentálně si ji můžete předobjednat se čtvrtinovou slevou, která srazí cenu na 21 eur. Ještě pár hodin dnes bude přístupná otevřená beta, takže když si pospíšíte, máte šanci hru zkusit před koupí. Pokud byste chtěli informace o ní čerpat více pasivně, podívejte se výše na jedno z tutorialových videí a případně zkuste další na oficiálním Youtube kanálu.  

Nejnovější články