Koncem měsíce se můžete stát zkorumpovaným policejním šéfem v This Is the Police
zdroj: tisková zpráva

Koncem měsíce se můžete stát zkorumpovaným policejním šéfem v This Is the Police

7. 7. 2016 10:39 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jak Boyd možná byl dobrým policejním šéfem, možná ne, ale jisté je to, že korupce na městě zařídila, že jde do důchodu. K šedesátinám dostal oznámení, že za půl roku je konec jeho kariéry. Což znamená, že má teď onen půlrok na to, aby vydělal půl milionu dolarů a to jakýmkoliv možným způsobem, od zpronevěry, přes vydírání až po prosté loupení. This Is the Police je simulací Boyda, policisty, který může být zkorumpovaný, ale nemusí. Jenže pak asi nevydělá oněch cílových 500 tisíc dolarů.

Nový trailer oznámil, že hra vyjde 28. července na PC a to skrze Steam a GOG. Trailer i v rychlém sledu scén naznačuje, co vše bude vaše končící kariéra obsahovat. Samozřejmě, že cesta korupce neznamená, že se vykašlete na své povinnosti, takže musíte řešit aktuální zločiny, posílat hlídky na krizová místa, řešit tiskové konference a také financování jednotlivých součástí sboru. Tady už se ale na řadu dostávají možnosti, jak si ulít peníze stranou.

Na tiskové konferenci třeba půjde zatajit či zamlžit informace, při vyšetřování pomoci členovi rodiny místního mafiánského bosse a nebo prostě budete moci vzít výbavičku a jít někoho „zmáčknout,“ případně mu vybrat sejf. Možností pro realizaci vašeho zkorumpovaného já by mělo být dost, včetně hraní pokeru se zločinci. Jak se tenhle pokus nezávislému týmu Weappy Studio podařil tedy poznáte koncem měsíce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články