Konec vyprahlým pouštím. Za pár dní dorazí zalesněný Oregon pro American Truck Simulator
zdroj: tisková zpráva

Konec vyprahlým pouštím. Za pár dní dorazí zalesněný Oregon pro American Truck Simulator

1. 10. 2018 11:07 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na tohle rozšíření čekám jako fanoušek kamionových simulátorů opravdu dlouho. Ne, že by státy Arizona a Nové Mexiko nestály za navštívení, ale přeci jen tato pouštní oblast Spojených států amerických se docela rychle zají. Zato na sever situovaný stát Oregon se od aktuální mapy American Truck Simulator liší, jak jen to je možné. V této souvislosti by se skoro dalo mluvit o neprostupné džungli…

Od nového DLC nečekejte nic jiného než novou oblast. Na to jste ostatně už nějakou dobu zvyklí. Oregon slibuje 5 000 mil silnic, které protínají čtrnáct nejvýznamnějších měst včetně Portlandu, Salemu a Eugenu. Nová krajina si samozřejmě vyžádala zásah 3D grafiků, kteří připravili na 700 nových objektů (kolik z toho asi budou různé stromy, keříky a traviny?).

Při projíždění bujné přírody narazíte na 25 unikátních křižovatek a nemohou logicky chybět známé monumenty – Mount Hood, Thorova studna, Kráterové jezero, nebo třeba maják Yaquina, který si stříhnul roli v hororové klasice Kruh. American Truck Simulator – Oregon vychází již 4. října na Steamu. Cena sice stanovená nebyla, ale dá se očekávat stejná výše jako v případě nového Mexika – 12 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články