Konzolová edice brilantního RPG Divinity: Original Sin II vyjde koncem srpna
zdroj: tisková zpráva

Konzolová edice brilantního RPG Divinity: Original Sin II vyjde koncem srpna

19. 6. 2018 14:26 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kdybyste se mne zeptali na nejlepší RPG poslední cca dekády, nejspíš bych se zaseknul na tom, kdy která hra vlastně vyšla. Nicméně jsem si zcela jistý, že mezi tři nejlepší by se dostal skvělý kousek od Larianu Divinity: Original Sin II. Ten si prozatím mohli vychutnávat jen hráči na PC, ale 31. srpna se dočkají i ti, kteří mají PlayStation 4 a Xbox One, protože právě tehdy vychází Definitive Edition, která v sobě zahrnuje několik vylepšení oproti původní verzi a samozřejmě optimalizaci pro hraní s gamepadem.

Trailer, který Definitive Edition představuje, se věnuje krátce každé z hratelných postav. Předem říkám, abyste neudělali stejnou chybu jako já a minimálně první zahrání (ano, budete jich chtít mít několik) si dali s jednou z předdefinovaných postav s příběhem. Na tom tu totiž opravdu hodně, hodně záleží. Ale to si ostatně můžete přečíst v recenzi Vaška Pecháčka.

Konzolová verze bude mít nový inventářový systém pro celou družinu, nový systém deníčku, tutorial, vylepšenou PvP oblast a Story Mode. Nejvíc mě ale zajímá asi největší update celé hry, který spočívá v přepsání třetí kapitoly hry. Hmm, že bych se do Rivellonu zase vrátil?

zdroj: Archiv

Nejnovější články