Kooperativní akce Remnant: From the Ashes od tvůrců Darksiders III dorazí v létě
zdroj: tisková zpráva

Kooperativní akce Remnant: From the Ashes od tvůrců Darksiders III dorazí v létě

10. 4. 2019 14:27 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Třetí Darksiders bohužel nebyli žádný zázrak a u kritiků si to nehezky slízli. Prodejně také nejde o žádný trhák, nicméně vývoj hry se zaplatil a pro vydavatele THQ Nordic zůstávají jezdci Apokalypsy stále důležitou značkou. Vývojové studio Gunfire Games mezitím už finišuje novou značku Remnant: From the Ashes.

Remnant: From the Ashes na první pohled nevypadá tolik odlišně od série Darksiders, ale nenechte se zmást. Jiné je tematické zasazení, mechanismy i počet hráčů. Stále však jde o akční nářez, kde tedy tentokrát mají hlavní slovo palné zbraně. Sice nejste jezdci Apokalypsy, ale Země si koncem světa právě prochází a vy se vydáváte na planety mimozemšťanů, kteří provádějí zničující invazi.

Zástupy nepřátel se můžete prostřílet úplně sami, nebo v kooperaci až čtyř hráčů online. Na své cestě za odvetou navštívíte několik planet s unikátními biomy a mimozemšťany v procedurálně generovaném prostředí. Jednou se na vás pohrnou stromové bytosti, jinde narazíte na podivné démony a potkáte i nepřátele vyzbrojené pokročilou technikou.

zdroj: Gunfire Games

K dalším lákadlům hry patří výběr postav s unikátními vlastnostmi, které si můžete dále vylepšovat, ke slovu se dostane i výroba zbraní a vybavení, plnění vedlejších úkolů nebo třeba bojování s bossy. Pokud je tohle recept na váš oblíbený šálek čaje, pak vyhlížejte 20. srpen, kdy Remnant: From the Ashes vyjde na Steamu, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články