Kostík Daniel si to na PlayStation 4 v remaku MediEvil přichrastí příští rok
zdroj: tisková zpráva

Kostík Daniel si to na PlayStation 4 v remaku MediEvil přichrastí příští rok

1. 11. 2018 15:29 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Amerika se včera pohroužila do oslav Halloweenu, což znamená příliv oznámení všemožných hororů plných krve a lekaček. Dnes tu však máme trailer na záležitost sice nemrtvou, ale veskrze milou. MediEvil s udatným rytířským kostlivcem Danielem z prvního PlayStationu totiž v Sony vzali a teď jedna ku jedné předělávají, aby skákačka odpovídala dnešním standardům. Kdepak remaster, remake to je!

Sir Daniel Fortesque se poprvé rozhopsal už před dvaceti lety a od té doby nabral slušnou základnu fanoušků. Dočkal se druhého dílu, Sony ho už jednou oživilo v roce 2005 na PSP coby MediEvil: Resurrection a o tři roky později i na PlayStation Network.

Na retrokonzoli PlayStation Classic si MediEvil nezahrajete, místo toho si ho budete moct vychutnat v moderní grafice a rozlišení, s pohodlným ovládáním na DualShocku.

Pokud tohohle rytíře náhodou vidíte poprvé, vězte, že si na onom světě pobyl 100 let, než ho jeho věčný nepřítel, krutý černokněžník Lord Zarok, omylem oživil. Daniel musí ochránit království Gallowmere, které chce čaroděj dobýt s pomocí armády oživlých monster – vlkodlaků, zombíků, strašáků do zelí i jiných rytířů s palcáty.

S těmi se Daniel vypořádá pomocí šermu, ale také řešením různých hádanek. Na remaku pracuje spolu se Sony studio Other Ocean Interactive a dočkáme se ho někdy příští rok, exkluzivně na PlayStation 4.

Nejnovější články