Kouzelná adventura Night of the Rabbit vyjde i s CZ texty
zdroj: tisková zpráva

Kouzelná adventura Night of the Rabbit vyjde i s CZ texty

25. 2. 2013 17:43 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Adventura s králíkem v názvu a šarmem doslova přetékající kreslenou grafikou, nevím, nevím, jak moc to pro vás, jako kované drsoně, bude zajímavé. Pro nás slečinky ale ano, hlavně proto, že The Night of the Rabbit má být doposud největší a nejvíce ambiciózní projekt, na kterém adventurní specialisté z Daedalic (série Deponia) pracovali. Nehledě na to, že graficky hra vypadá roztomile, ale zápletka odhaluje docela vážné náznaky, že zas tak odlehčené dílko plné cukrblíků to nebude.

Vývoj hry probíhá už od roku 2011 a původně byla loni v srpnu oznámena pod názvem The Rabbit’s Apprentice, jak se můžete přesvědčit v tomto článku. Název hry se nám sice změnil, ale králík v něm pořád figuruje, a pokud jde o ostatní aspekty hry, ty zůstaly nezměněny. Než si je zopákneme, tak ale chci a musím upozornit na to, že The Night of the Rabbit vyjde už letos 29. května a pozor, počítá se i s českými texty. To může být u adventury se spoustou textů docela významné plus.

The Night of the Rabbit zpracovává příběh 12letého Jerryho, jehož snem je stát se kouzelníkem. Když se mu zjeví vysoký králík Marquis de Hoto a nabídne mu, že se u něj na výše zmíněnou profesi může vyučit, kdo by to sakra nebral? Tak.

Společně, chlapec a králík, vyrazí na výpravu do fantastického světa plného magie, mluvících zvířat a jiných podivných bytostí. Naneštěstí je to svět, který pomaloučku ovládá zákeřný kouzelník Zaroff. Jerryho vysněné dobrodružství se kvůli této patálii pomaloučku stává noční můrou, zvlášť když mu začne docházet, že si jej Marquis de Hoto nevybral za učedníka jenom tak.

Jerry se musí spolehnout na své přátele, Plata a Kitsune, a třeba se mu s jejich pomocí podaří odvrátit Zaroffovy plány a přijít na kloub tomu, co má v pácu Marquis... Třeba. Více se snad dozvíte na homepage, má zásoba slov je tímto vyčerpaná. Ale ty obrázky ze hry, ty vypadají vážně moc pěkně.

Nejnovější články