Král je mrtev, ať žije… královna? Pokračování Reigns nabídne ženskou roli
zdroj: tisková zpráva

Král je mrtev, ať žije… královna? Pokračování Reigns nabídne ženskou roli

28. 8. 2017 18:23 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Reigns před rokem všem ukázala, že strategická hra ze středověku nepotřebuje detailní grafiku, spoustu tabulek a komplexní herní systémy. K ovládání království z teplého trůnu totiž stačí prosté ano a ne. Tvůrci z Nerial chtějí na svůj loňský úspěch navázat pokračováním Reigns: Her Majesty, které se, jak už název napovídá, týká ženského panování.

Reigns: Her Majesty je v jádru naprosto identická hra. Procházíte balíčkem karet, kdy jen přesouváte karty s různými událostmi a požadavky poddaných doleva či doprava, čímž si nakloníte církev, obyvatele nebo armádu, případně obohatíte královskou kasu. Pokud vám jedno z toho přeroste přes hlavu, vaše kralování končí a můžete okamžitě pokračovat v roli následovníka trůnu.

Pro připomenutí svého snažení se můžete zpětně podívat na časovou osu – kolik let vládl který panovník a jakou přezdívku si za své činy vysloužil. Reigns: Her Majesty se tedy z důvodu panování žen přesouvá kousek do budoucnosti do doby renesance, kdy se pomalu připravují plány revoluce. Za hlavní dějovou linkou a spoustou herních událostí, které před vás balíček karet postaví, by pak měla stát Leigh Alexander.

zdroj: Archiv

Dočkáte se nových událostí, nových postav a nových mytických předmětů (pokud to nevíte, tak Reigns není zrovna přesný vhled do historie) ve staré grafice a dokonce i se starými tvářemi. Reigns: Her Majesty vyjde ještě letos na PC, Macu a na mobilních zařízeních se systém iOS a Android za cenu 3 eur.

Nejnovější články