Kyberpunková stealth akce Quantum Replica si na konci května pohraje s časem
zdroj: tisková zpráva

Kyberpunková stealth akce Quantum Replica si na konci května pohraje s časem

15. 5. 2018 14:03 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Jste Alpha. Tedy, pravděpodobně se jmenujete jinak, ale ztráta paměti vám nedovoluje vzpomenout si na cokoliv ze své minulosti. Probouzíte se v neonovém městě budoucnosti, kde je každý občan monitorován. Až na vás, což z vás dělá úhlavního nepřítele celého velkobratrského systému. Ještě že umíte ohýbat čas ve svůj prospěch.

Na temné město s příměsí fialové barvy nahlížíte shora. To abyste během plížení měli co největší přehled o svém nepřátelském okolí. I když je vaší devízou kradmý postup, výsledná hratelnost je vlastně svižná akce. Vaše plížení totiž nespočívá v tichošlápském postupu stíny, ale v neustálém teleportování se a skákání časem.

Musíte se vyhýbat obranným systémům, které po vás pálí lasery a plamenomety. K lidským nepřátelům přistupujte radši zezadu, abyste jim jednoduše zakroutili krkem. Následně se hodí zbavit se těla… Ale ani v přímém souboji nejste k zahození. Alpha disponuje futuristickými hračkami, které ho dostanou z nepříjemných situací. A když ani to nepomůže, tak využijete své časové umění.

Quantum Replica vychází 31. května na PC (Steam), konzole se dočkají na podzim.

zdroj: Archiv

Nejnovější články