Life is Strange: Before the Storm vrátí fanoušky před události původní série
zdroj: tisková zpráva

Life is Strange: Before the Storm vrátí fanoušky před události původní série

31. 8. 2017 17:48 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Přátelství jsou důležitá napříč celými našimi životy. Ale zatímco v dospělosti se díky známostem dostaneme tam, kam bychom chtěli, v dospívání nám přátelé pomáhali vypořádat se s problémy na emoční bázi. Life is Strange: Before the Storm sleduje strasti života Chloe a její nerozlučné kamarádky Rachel. Ode dneška můžete hrát a prožívat první třetinu jejich dobrodružství.

Chloe je mladá šestnáctiletá rebelka potloukající se po okolí, která se nemůže vyrovnat se smrtí svého otce, ani s následným novým přítelem její matky. Útěchu najde u velice nepravděpodobné kamarádky Rachel – typické školní sexbomby, kterou má každý rád a které se vše vyplní jako mávnutím kouzelného proutku.

Ale i Rachel má svá tajemství, třináctou komnatu, která souvisí s jejími rodiči a i ona hledá útěchu u své nepravděpodobné kamarádky Chloe. Společně se protloukají běžným životem plným lásky, nenávisti a divokého paření v nočních klubech.

zdroj: Archiv

Předně tu však půjde o emoce stejně jako v původní adventurní sérii Life is Strange. Tentokrát se však musíte obejít bez nadpřirozeného vracení času, protože Max v tomto příběhu nefiguruje. Přesto má i Chloe svou „speciální“ schopnost – její drzost jí v konverzacích může dostat ke kýženému výsledku, ale také do pěkného průšvihu.

Jak moc jsou přátelství důležitá, ukazuje nové video zaměřené na heslo: „Vše může změnit jediná osoba“. Life is Strange: Before the Storm bude mít na základě vašich rozhodnutí více konců, což bude relevantní až se všemi třemi epizodami. Nově můžete svou postavu dokonce převlékat a sledovat reakci okolí na váš nový outfit (kdo ví, možná půjde i o důležitý prvek hratelnosti).

První epizoda bude na Steamu dostupná ještě dnes za 17 eur (zbylé dvě epizody jsou zahrnuty v ceně). K dispozici je i delux verze, ve které jsou navíc tři oblečky, nástroj pro tvorbu hudebních playlistů a závěrečná bonusová epizoda Farewell, kde si zahrajete za mladičkou Max z původní série. Epizoda Farewell se zpřístupní až po třetí epizodě Before the Storm.

Pokud nevíte, zda je tato emociální sonda do života puberťáků to pravé pro vás, můžete si na Steamu vyzkoušet první epizodu původního Life is Strange zcela zdarma.

Nejnovější články