Lightning Returns uzavře Final Fantasy XIII ságu na PC 10. prosince
zdroj: tisková zpráva

Lightning Returns uzavře Final Fantasy XIII ságu na PC 10. prosince

20. 11. 2015 18:52 | Novinky | autor: Adam Homola |

Miniságu Final Fantasy XIII uzavřeli tvůrci na konzolích už na začátku letošního roku, ale PC hráči si musí do 10. prosince, kdy na Steamu vyjde finále Lightning Returns: Final Fantasy XIII, které vyšle hlavní hrdinku Lightning do finální bitvy. Co budete potřebovat za hardware, abyste mohli být rozuzlení jejího dobrodružství svědky, se dozvíte v článku.

PC verze Lightning Returns: Final Fantasy XIII obsahuje všechna DLC z původní konzolové verze až na jedno. Hra nabídne různé kostýmy, zbraně, štíty a dokonce i japonský dabing, ale z nějakého důvodu chybí DLC "FFVII Aerith Costume". Proč, to ví asi jen ve Square Enix. Fanoušky může alespoň potěšit, že vývojáři na příběh nesahali a nic do něj nepřidávali, takže PC verze bude příběhově nezměněnou kopií svého konzolového protějšku. Vzhledem k tomu, že ovšem Aleš napálil konzolové verzi pětku právě za otřesné dialogy a příběh, je otázka, jestli je to dobře...

Veškeré bonusové předměty, které jste mohli na konzolích získat jen skrze zachované uložené pozice z předchozích her, vám vývojáři na PC nadělí automaticky. Bez ohledu na to, jestli nějaké uložené pozice máte.

Popisek hry na Steamu obsahuje vedle užitečných informací také několik zajímavých perliček, které jsou stejné divné, jako PC trailer - ostatně, pamatujete nějaký herní trailer, kde by hrdinové mluvili, ale dabing by jaksi chyběl?

zdroj: Archiv

Na Steamu se každopádně objevily i hardwarové požadavky hry, které jsou ale popravdě tak nízké, že pokud zrovna nehrajete na neherním notebooku, nemusíte je vůbec řešit.

Minimální:

OS: Windows XP SP2 nebo novější
Procesor: 2GHz dvoujádrový CPU
Paměť: 1500 MB RAM
Grafická karta: NVIDIA Geforce 8800GT nebo ATI Radeon HD 4770 VRAM 512MB nebo lepší
DirectX: 9.0c
Pevný disk: 22 GB volného místa

Doporučené:

OS: Windows Vista/7/8
Procesor: Intel Core 2 Quad (2.66 GHz) nebo AMD Phenom II X4 (2.8 GHz)
Paměť: 2 GB RAM
Grafická karta: NVIDIA Geforce GTX 460 nebo ATI Radeon HD 5770
DirectX: 9.0c
Pevný disk: 22 GB volného místa

Nejnovější články