Lil Wayne vás zve do otevřené bety Ghost Recon Breakpoint
zdroj: tisková zpráva

Lil Wayne vás zve do otevřené bety Ghost Recon Breakpoint

20. 9. 2019 9:18 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Hrané trailery ke hrám většinou neoplývají zrovna těmi nejlepšími hereckými výkony, dost často se v nich ale mihne nějaká ta celebrita. Za Ghost Recon Breakpoint se rozhodl zaručit rapper Lil Wayne, který vám ukáže, jak se hraje s ovladačem pro… PlayStation 3? No, to je jedno. Důležité je, že se ještě před vydáním budete moct vydat do otevřené bety a vyzkoušet si betu, i pokud vás do předchozího kola nepozvali.

Otevřená beta potrvá od čtvrtka 26. do neděle 29. září, kdy si ji budou moct vyzkoušet všichni bez ohledu na platformu. Stahovat můžete začít už v úterý 24. září ve 12 hodin na Uplayi, PlayStationu 4 a na Xboxu, v 17 hodin potom na Epic Storu.

zdroj: Archiv

Ale i pokud už jste hráli uzavřenou betu Breakpointu, najde se pro vás něco nového. Otevřené kolečko v sobě obsáhne 3 hlavní příběhové mise a 2 nové regiony (New Argyll a Infinity) ke stávajícím čtyřem. Vyzkoušet budete moct PvP mód Ghost War 4v4 na 4 různých mapách a vývojáři přidali také pár nových denních úkolů.

Samotný Ghost Recon Breakpoint vychází 4. října na výše zmíněných platformách, později by se měl objevit také na streamovací službě Google Stadia. Do té doby si nezapomeňte pustit trailer s Lil Waynem a přemítat o svých hříších.

Nejnovější články