Logická střílečka Superhot prověří vaše taktické schopnosti před koncem února
zdroj: tisková zpráva

Logická střílečka Superhot prověří vaše taktické schopnosti před koncem února

1. 2. 2016 17:50 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Dva a půl roku zpátky jsme poprvé psali o mixu akční a logické hry Superhot. Projekt vznikl původně v rámci sedmidenního game jamu, přes prototyp v prohlížeči i skrze Steam Greenlight se však projekt vypracoval na plnohodnou hru, která podle nového traileru vyjde pro PC, Mac i Linux 25. února. K vydání plánované Xbox One verze hry pak dojde o pár týdnů později.

Na konci února se tak hráči vrhnou do boje s pomocí originální podoby bullet timu – čas ve hře se pohybuje jen tehdy, když se pohybuje i hlavní hrdina. Čím rychlejší pohyb, tím rychlejší tok času. To tvoří základní mechaniku hry i prostor pro přemýšlení – obrovskou přesilu nepřátel je třeba patřičně naporcovat, zbraně však hráči nedostanou žádné a musí je sbírat po padlých oponentech.

Základní mechanika by hráčům měla vydržet minimálně do poloviny hry, poté slibují tvůrci přijít s něčím novým a překvapivým. Tak jako tak, i základní režim zastavitelného času má poskytovat dostatek zábavy a především náročnou hratelnost, kde je třeba plánovat každý další krok, neboť zemřít je snadné až příliš. Dočíst se o tom můžete například v našich dojmech z hraní, nebo si to sami vyzkoušejte v prototypu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články