Lov gigantů v Monster Hunter: World začne na PC už za měsíc
zdroj: tisková zpráva

Lov gigantů v Monster Hunter: World začne na PC už za měsíc

10. 7. 2018 11:08 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tak dlouho nám v Capcomu tajili datum vydání počítačové verze své nejprodávanější hry Monster Hunter: World, až se málem zapomněli podělit. Zatímco ostatní firmy svoje tituly odkládají, Capcom je servíruje s předstihem. Z původního předpokladu točícího se kolem letošního podzimu je totiž překvapivě už začátek srpna. Tak snad nepůjde o port ušitý horkou jehlou.

Konzolové verze Monster Hunter: World se celosvětově prodalo na 8 milionů kopií, což vám milerád připomene i nový trailer. Jde o nejúspěšnější hru od Capcomu, a to teprve vyjde na nejrozsáhlejší PC platformě. Z obrázků níže se zdá, že se kvality portu nemusíte obávat.

Okna nastavení nám prozrazují podporu 4K zobrazení při 60 snímcích za sekundu. Půjde nastavit kvalita textur, stínů, anti-aliasing, pohyb listoví, různé odlesky a spousta dalšího, na co jste u běžných PC her zvyklí.

zdroj: Archiv

Minimální nároky nejsou nijak vražedné, pokud se tedy spokojíte s 30 FPS. Tabulka pod textem vám ještě sdělí doporučené nároky, pomocí kterých sice dosáhnete na 1080p při vysokém nastavení, ale rovněž při ne moc uspokojivých 30 snímcích. Sami si tak uděláte představu o high-endovém stroji, který Monster Huntera rozchodí naplno v nabízeném 4K a 60 FPS.

Stejně jako v případě konzolových verzí se i ta počítačová dočká stejného dodatečného obsahu formou updatů. Čekal bych, že nová monstra a další předchozí dodatky už budou součástí PC verze při jejím vydání, ale holt i nové hráče čeká postupný přísun čerstvé potravy, jejíž základ dorazí 9. srpna.

MHW Specs zdroj: tisková zpráva

Pokud jste se doteď kvůli absenci počítačové verze o Monster Hunter: World moc nezajímali a s příchodem této zprávy ve vás vzrostla zvědavost, přečtěte si Vilémovu nadšenou recenzi a/nebo mrkněte na náš neméně nadšený GamesPlay. Pro majitele Switche připomínám, že 28. srpna vyjde Monster Hunter Generations Ultimate – sice jinak pojatá hra, ale v podobném duchu.

Monster Hunter: World zdroj: tisková zpráva

Monster Hunter: World zdroj: tisková zpráva

Monster Hunter: World zdroj: tisková zpráva

Monster Hunter: World zdroj: tisková zpráva

Monster Hunter: World zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články