Majitelé deluxe verze Life is Strange: Before the Storm v březnu dostanou bonusovou epizodu s Max
zdroj: tisková zpráva

Majitelé deluxe verze Life is Strange: Before the Storm v březnu dostanou bonusovou epizodu s Max

22. 1. 2018 16:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Třídílná adventura Life is Strange: Before the Storm má již všechny epizody venku. Na zoubek se jim podíval Jan Slavík, který ve své recenzi hodnotil kladně první dvě, zatímco s tou třetí byl trochu na rozpacích. Nicméně výsledných sedm bodíků není žádná katastrofa. Majitele deluxe edice čeká ještě jedna bonusová episoda, kde na scénu přichází Max Caulfield, hlavní hrdinka původní Life is Strange.

Stále nevíme, o co přesně v této epizodě půjde, i když depresivní název Farewell (Sbohem) leccos napoví. Co už ale konečně víme, je datum vydání. Bonusová epizoda vyjde 6. března a nedostanete se k ní jinak, než skrze deluxe edici. Ta na Steamu navíc obsahuje možnost namíchat si vlastní soundtrack z dostupných písniček a obléct Chloe do tří nových oblečků.

Spolu s oznámením data vydání epizody Farewell byla oznámena i fyzická limitovaná edice, která se naštěstí objeví i na českém trhu. O limitovanou edici se u nás postará Cenega a vydá ji tři dny po epizodě Farewell. Kromě obsahu z digitální deluxe edice v ní najdete i tištěný artbook a soundtrack na CD, a pokud si hru předobjednáte u vybraných prodejců, těšte se i na figurky Chloe a Rachel. Na náš trh už nemíří vinylová edice, která má soundtrack na desce místo na CD. Limitovaná edice bude dostupná pro PC, PS4 a XONE.

LiS - Before the Storm - Deluxe edice zdroj: tisková zpráva

LiS - Before the Storm - Deluxe edice figurky zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články