Máte chuť na nový Zoo Tycoon? Vyšla Planet Zoo od tvůrců Planet Coasteru
zdroj: tisková zpráva

Máte chuť na nový Zoo Tycoon? Vyšla Planet Zoo od tvůrců Planet Coasteru

6. 11. 2019 11:25 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na nový tycoon z prostředí zoologické zahrady se čekalo opravdu dlouho. Nakonec přeci jen dorazila simulace Planet Zoo a očekávání nebyla nízká kvůli velmi kvalitní předchozí práci studia Frontier Developments. A teď už si sami můžete vyzkoušet, jak se povedlo probuzení dlouho spícího lva.

Planet Zoo se pustíte do kampaně, scénářů, výzev, nebo se nebudete omezovat mantinely a rozjedete vlastní zoo v sandboxovém módu. Kdo hrál Planet Coaster, ten se bude více méně cítit jako doma. Představivosti se meze nekladou díky komplexním nástrojům pro úpravu terénu a tvorbu budov a výběhů.

Nejde jen o estetiku, ale také funkčnost. Třeba v takovém pavilonu opic by nebylo dobré zasadit stromy příliš blízko ohradě, aby vám primáti neutekli. Aby se zvířata nestresovala, musíte jim poskytnout jistou míru soukromí, ale zároveň potřebujete, aby je návštěvníci mohli sledovat

zdroj: Archiv

Budete řešit teplotu výběhů, čistotu vody, léčit nemoci, pořizovat nové exempláře, vypouštět v zajetí narozené jedince zpátky do divočiny a samozřejmě vydělávat na vstupném, občerstvení a suvenýrech.

Na našem verdiktu se ještě pracuje, ale zanedlouho vám přineseme souhrn toho, co si o Planet Zoo myslí v zahraničí. Myslím, že můžu prozradit, že o krok vedle rozhodně nejde a vypadá to, že po dlouhé době dostáváme opravdu důstojného nástupce skvělého Zoo Tycoonu.

Nejnovější články