Middle-Earth: Shadow of War bude ráj pro sběratele zbraní a zbroje
zdroj: tisková zpráva

Middle-Earth: Shadow of War bude ráj pro sběratele zbraní a zbroje

25. 4. 2017 10:45 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Další ze série videí serveru IGN o akčním RPG Middle-Earth: Shadow of Mordor se věnuje výzbroji a výstroji, kterou bude moci Taliona používat. Pokud máte rádi přehrabování se statistikami, kochání se novými věcmi, které se vizuálně projeví i na vašem hrdinovi, nebo „minmaxování“ svého buildu, budete zde jak v sedmém nebi. Talion má celkem šest slotů, v nichž můžete měnit kusy jeho výbavy, čímž celá zábava teprve začíná.

Měnit tak během hry budete meč, dýku (dejte vale stylovému zlomenému meči), luk, zbroj, plášť a nakonec runy v prstenu moci, který si ukoval s Celebrimborem. Každý kus vybavení, který ve Středozemi najdete, respektive si ukořistíte, bude vypadat jinak a bude se lišit i statistikami. Navíc, u vzácných kusů výbavy očekávejte nejen bonusové schopnosti, ale také úkoly, které efektivitu dané věci vylepší.

Video demonstruje výše uvedené na Rohirské dýce, která dostane bonusové poškození, pokud se vám podaří ze zálohy zabít hořícího nepřítele. Jiným příkladem je runa, která dostane dodatečné bonusy k ovládání, pokud se vám povede ovládnout orka z klanu Mystiků, jenž má úroveň alespoň 60.

Vzhledem k tomu, že jednotlivé sety výbavy se budou specializovat na jiný styl boje a přístupu k němu, je snadné si představit, že po čase budete lovit konkrétní kusy. Kupříkladu Bright Lord set se zaměřuje na podporování vaší elfí a přízračné stránky, což znamená generování Wrathu, střelbu z luku a ovládání nepřátel.

Middle-Earth: Shadow of War vychází 22. srpna na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články