Minecraft: Story Mode překvapivě neskončí pátou epizodou
zdroj: tisková zpráva

Minecraft: Story Mode překvapivě neskončí pátou epizodou

23. 3. 2016 18:12 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Telltale Games oznámili, že pátou epizodu Minecraft: Story Mode vydají 29. března. Pátá epizoda, která ale měla být poslední, na sebe nechala dlouho čekat (od 22. prosince). Překvapivě ale pátý díl s názvem Order Up není poslední. Telltale Games totiž poté vydají ještě trojici epizod podobně, jako tomu bylo například v případě intermezza 400 Days mezi první a druhou sezónou The Walking Dead.

Ovšem v tomto případě nebude Order Up příběhovým finále, ale plynule uvede nově oznámenou trojici, která bude v příběhu pokračovat. Příběh plánovaných tří epizod i této páté pak hráče každopádně vrátí k postavě Jesseho. Ten se v Order Up se svými přáteli vydává do osamoceného chrámu pátrat po pokladech. Jenže co čert nechtěl, hrdinové jsou napadeni antagonistou Aidenem a v krátkém sledu událostí se ocitají ve městě jménem Sky City.

Ani tam to ale není žádný med a je to právě Aiden, kdo se zasadí o to, že i ve Sky City půjde hrdinům o krk. Jesse a jeho parta si tak musí nejen zachránit život, ale především také očistit své jméno. To vše v zajímavé lokaci plovoucí prázdným prostorem.

Živí mrtví se vrátí

A na konto se Telltale Games podělili, že třetí sezóna The Walking Dead vyjde ještě tento rok. Vyplývá tak z rozhovoru pro magazín Mashable. V tom se nechal šéf studia Kevin Bruner slyšet, že mají ve studiu připravený zajímavý způsob, jak se vypořádat s několika možnými konci druhé sezóny.

Telltale uvažují o tom, že umožní hráčům zohlednit dosavadní průchod oběma sezónami. Jak, to je ještě otázkou – v roce 2012 přeci jen ještě například takové cloudové služby rozšířeny nebyly a není také vyloučené, že řada hráčů migrovala mezi platformami. Je tedy možné, že na začátku třetí sezony odpovíte na několik otázek ohledně klíčových rozhodnutí. Pokud jste ale první dvě série nehráli, nebojte se, třetí sezónu si prý užijí i naprostí nováčci.

Nejnovější články