Mlátička Super Dungeon Bros nabízí kooperační multiplayer čtyř roztomilých metalistů
zdroj: tisková zpráva

Mlátička Super Dungeon Bros nabízí kooperační multiplayer čtyř roztomilých metalistů

27. 9. 2016 17:32 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Nalaďte kytary, bubny a hlasivky, navlékněte na sebe černou kůži a cvočky, zesilte basy tak, až budou ze stropu padat pavouci, a hlavně si držte… klobouky? Přilbice? To je nakonec fuk. Chystá se totiž pořádná metalová jízda! Aspoň to tvrdí nový trailer na chystaná mlátička Super Dungeon Bros, který za doprovodu rockových tónů pošle čtyři chlapácky drsné hrdiny nemilosrdně vraždit monstra a jeden druhého v kooperačním multiplayeru. 

Je to barevné, je to veselé, členové metalové bandy vypadají jako bulharská napodobenina Strážců vesmíru, a celé to tedy rockovou atmosféru zrovna moc nevyzařuje, zvlášť když si to srovnáte třeba s takovou Brütal Legend. Možná by bylo nejlepší zapomenout na celou hranou rockovou prezentaci a spíš si vzpomenout na starou dobrou Magicku, která se Super Dungeon Bros zjevně sdílí hravost a nevinné navádění hráčů k vraždění svých kamarádů.

Mlácení nemrtvých a démonických zrůd bude soudě dle traileru pořádně chaotické, explozivní a bombastické, ale kromě něj se můžete těšit i na slušnou dávku humoru, tedy aspoň pokud ho máte rádi poněkud infantilní a nepříliš intelektuální. Jinak se na nějaké těšení spíš vykašlete, ať pak nejste zklamaní z názvů říší typu Bogheim, což je bažina, Chillheim, kde se vaří pivo, a samozřejmě Cryptheim, který obsahuje… No, to už si asi odvodíte i bez pomoci.

Přijde mi, že slovo, které celý trailer vystihuje nejlépe, je „rádoby“. Rádoby epický vypravěč, rádoby drsní rockeři, rádoby brutální bojování. Což vůbec nemusí být špatně, pokud se bude jednat aspoň o průměrně vtipnou parodii se zábavnou hratelností. To se ukáže 1. listopadu, kdy hra vychází na PC, Xbox One a PS4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články