MMO verze Life is Feudal spouští v půlce prosince uzavřenou betu
zdroj: tisková zpráva

MMO verze Life is Feudal spouští v půlce prosince uzavřenou betu

1. 12. 2016 15:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Tisícovka náhodně vybraných hráčů dostane 16. prosince možnost zahrát si uzavřenou betu Life is Feudal MMO. Pokud byste byli zmateni ohledně toho, jak je možné, že Life is Feudal teprve spouští uzavřenou betu, když je hra k dostání na Steamu, vězte, že tvůrci ze studia Bitbox tentokrát hovoří o plné "MMO" verzi. Ta doposud dostupná na Steamu nese podtitul Your Own, zatímco ta nová rovnou MMO a rozdíl mezi oběma je značný a to v první řadě v počtu hráčů. Zatímco v Your Own je maximum 64 hráčů, servery MMO počítají s víc než deseti tisíci hráčů.

Lišit se i bude plocha, na níž se budou rolníci, lapkové, rytíři, kováři a všichni více či méně užiteční členové středověké společnosti hospodaří. Zatímco v Your Own to bylo devět kilometrů čtverečních, zde to bude 441 a tato plocha se může dále zvětšovat. MMO verze také bude mít regionální světa na serverech hostovaných vývojářem hry. Další detaily najdete na oficiálních stránkách, kde se i můžete přihlásit do bety a doufat, že se vejdete do oné tisícovky vyvolených prvních osadníků.

Vladimir Piskunov, šéf Bitboxu říká: „Vydání uzavřené bety bety MMO se na spadnutí. Do vývoje jsme investovali šest let a jsme jen několik kroků od vydání plné verze.“ K ní by mělo dojít během příštího roku. Pokud jste už majiteli Your Own, MMO verzi dostanete zdarma, jinak si přístup do ní, včetně otevřené bety, můžete koupit skrz jeden z balíčků na oficiálních stránkách

zdroj: Archiv

Nejnovější články