Mobilní verze českého dungeonu Brány Skeldalu 3: Sedm mágů vyjde v polovině března
zdroj: tisková zpráva

Mobilní verze českého dungeonu Brány Skeldalu 3: Sedm mágů vyjde v polovině března

28. 12. 2015 12:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tří díl v RPG sérii Brány Skeldalu s podtitulem Sedm mágů se vrací k žánru klasického dungeonu z prvního dílu a vyjde už 15. března, jak Jindra Skeldal (dříve Rohlík :) sdělil skrze obrázek usměvavého trolla se stromkem na facebookové stránky hry. Zmíněný termín platí pro majitele tabletů a high-endových telefonů s iOS a Androidem. K vydání PC verze dojde později, snad ještě v průběhu roku 2016.

Vedle oznámení data vydání mobilní verze vydal tvůrce i několik nových obrázků, které nabízí pohled na finální verzi krypty a Bouřné město v oblacích.

Třetí díl Bran Skeldalu nabídne krom návratu ke stylu prvního dílu unikátní systém hudební magie, o které jsme se rozepisovali v tomto článku. Právě magie je de facto hlavním mechanismem celé hry, protože nahrazuje většinu tradičních fyzických útoků. Jeden základní, po kterém neubývá energie, sice ve hře z nutnosti fungování celého systému je, ale jakékoli další útoky už si musíte obstarat s pomocí magie. Soubojům však nechybí jiné potřebné propriety, aby byly spíše o taktické a o plánování než o zběsilém mačkání tlačítka pro útok. Více se o soubojích dozvíte v tomto článku a určitě si nenechte ujít povídání Jindry "Rohlíka" Skeldala o hře z pár měsíců starého Tea Clubu.

zdroj: YouTube

Nejnovější články