Motorkářská akce Days Gone vyjde příští rok v únoru
zdroj: tisková zpráva

Motorkářská akce Days Gone vyjde příští rok v únoru

7. 6. 2018 18:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Motorkářská zombie odysea Days Gone se na tiskové konferenci Sony asi tolik neblýskne, ale na rozdíl od některých jiných titulů na ni nebudeme muset čekat nijak dlouho. Vývojáři z Bend Studio totiž oznámili, že hra vyjde už v únoru 2019, exkluzivně na PlayStation 4.

K příležitosti oznámení data vydání vydala Sony, respektive Bend Studio, nový trailer. Ten pouze neprotáčí neustále dokola jen dříve viděné motorky a zombíky, ale představuje i dva nové, doposud neviděné nepřátele z řad zvířat. Prvním jsou pumy, zatímco druhým infikovaní havrani, kterým tvůrci přezdívají Criers.

Ve videu se mihne také nová frakce nepřátelských lidí. Ti si říkají Rest In Peace, zkráceně R.I.P. a jde o kult s nepěkným koníčkem: jejich smyslem bytí je uctívání Freakers, tedy zdejších zombíků. Vy Freakerem nejste, proto vás chtějí zabít, stejně jako všechny ostatní normální přeživší s jiným názorem.

zdroj: Archiv

Na své pouti v nepěkném světě zamořeném zomíky potkáte také desítky spřátelených, či alespoň neutrálních postav. Jejich představení se dočkáme v následujících měsících a samotné Days Gone Sony jistě s chutí připomene i na některé z dalších výstav a akci po E3. Hra pak vyjde na PlayStation 4 22. února 2019.

Nejnovější články