Mount & Blade II: Bannerlord si zahrajeme dřív, než jsme mysleli. I se singleplayerovou kampaní
zdroj: Foto: TaleWorlds

Mount & Blade II: Bannerlord si zahrajeme dřív, než jsme mysleli. I se singleplayerovou kampaní

27. 3. 2020 15:39 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Když píšeme o datu vydání Mount & Blade II: Bannerlord, většinou pro vás máme negativní zprávy: vývojáři z TaleWorlds stále nevědí, kdy bude hra hotová, až to bude, tak to bude a podobná vágní prohlášení. Dneska ale udělám radost všem, kdo se těší do otevřené bety – nejenže bude brzo, ona dokonce bude dřív, než jsme čekali!

Brány Bannerlordu se otevřou v pondělí 30. března v poledne našeho času, ačkoliv původně to mělo být o den později. Na rozdíl od již dlouho probíhající uzavřené multiplayerové bety bude tato verze obsahovat i singleplayerovou kampaň.

Musíte být samozřejmě připravení na nevyhnutelné glitche, bugy a nevyvážené zbraně či jednotky. Tvůrci jsou ovšem naštěstí schopní pracovat i za současné obtížné situace, protože se jim podařilo přesunout celý projekt na režim home office, takže na případné připomínky a návrhy snad budou schopni rychle reagovat.

Zároveň jsou si podle svého příspěvku na blogu vědomi, že spousta lidí byla koronavirovou pandemií ekonomicky zasažena, proto hru budou nabízet první dva týdny s desetiprocentní slevou. Navíc, pokud už vlastníte libovolný předešlý titul série, dostanete slevu dalších deset procent, což už z původní padesátieurové cenovky uhryzne docela slušný kus.

zdroj: Archiv

Bannerlord je dlouho vyhlížená modla všech hráčů, kteří milují vítr ve vlasech, sedlo pod zadkem, meč v ruce a armádu za zády, ovšem na závěr připojím větičku varování přímo od tvůrců: „Pokud chcete zažít úplně všechno, co může Mount & Blade II: Bannerlord nabídnout, rozhodně doporučujeme, abyste s nákupem počkali, dokud nevyjde plná hra.“

Nejnovější články