Murkmire pro The Elder Scrolls Online poodhalí tajemství Argonianů
zdroj: tisková zpráva

Murkmire pro The Elder Scrolls Online poodhalí tajemství Argonianů

17. 10. 2018 16:32 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Black Marsh je jednou z devíti provincií Tamrielu a shodou okolností patří k těm, do kterých se v masivně multiplayerovém online RPG The Elder Scrolls Online můžete podívat. Do mokřadů, domoviny ještěrčí rasy Argonianů, vás vezme nejnovější příběhové rozšíření Murkmire, které dokonce máte šanci získat úplně zdarma, pokud dostatečně prokážete svou závislost.

Na letošním QuakeConu Bethesda oznámila hned dvě příběhová rozšíření pro The Elder Scrolls Online. První z nich, Wolfhunter s daedrickým princem Hircinem a smečkou vlkodlaků, vyšlo už v srpnu, druhé Murkmire se zaměří na Argoniany a jejich zvláštní původ. Uvidíme, jestli dřív vznikla ještěrka, nebo vejce.

Těžko říct, jestli na to přijdete, až se budete brodit po kolena v bahně v úplně nové zóně na jižním cípu Black Marsh, ale z obrázků vypadá tenhle mix bažiny a džungle docela pěkně, se spoustou polorozpadlých ruin, zatopených osad a dávno zapomenutých chrámů. Slovy jednoho z vývojářů Murkmire odhalí, „proč jsou Saxhleelové tak divní“. Minimálně se prý dozvíte, jaký vztah mají argonianské kmeny ke svým posvátným stromům.

zdroj: Archiv

A pokud vás příběh úplně netankuje, nemusíte se bát – čekají na vás i nové výzvy, bossové, vybavení, a dokonce sady nábytku a předmětů, které můžete sbírat a dekorovat si jimi své obydlí. Džungle letos na podzim frčí.

Úkol, který vás a vaši postavu na výpravu do vlhkých krajin Black Marsh připraví, můžete v Tamrielu přijmout už teď. Vaši pomoc shání Concordia Mercius, která vás pošle pro ukradené argonianské relikvie a naladí vás na ještěrčí vlnu.

Murkmire vyjde na PC příští týden, 22. října, na PlayStation 4 a Xbox One kvůli schvalovacím procesům Sony a Microsoftu 6. listopadu. The Elder Scrolls Online je už nyní free-to-play, a dokonce i tenhle nový přídavek můžete mít bez toho, abyste vytáhli zlaťáky z měšce. Stačí se během listopadu přihlásit alespoň 24 dní z 30, a Murkmire je váš. Zákazníků s prémiovým účtem se to samozřejmě netýká, ti ho získají tak jako tak.

Nejnovější články