Mutant Year Zero dá lišce do tlapek brokovnici
zdroj: tisková zpráva

Mutant Year Zero dá lišce do tlapek brokovnici

29. 11. 2018 13:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Co se stane, když zkombinujete XCOM a roztomilá zvířátka? Smrtící roztomilá zvířátka v Mutant Year Zero: Road to Eden! Nejnovější trailer představuje všemi mastmi mazanou lišku Farrow, která rozšíří již známý ansámbl lidské mutantky, kachny a prasete coby tichá vražedkyně.

Mutant Year Zero: Road to Eden bude taktickou akcí ve stylu XCOMu, místo emzáků ovšem v postapokalyptickém městě řádí agresivní mutanti a ghúlové. Svou inspiraci nijak nezastírá, ale poměrně originálním zasazením jí určitě nedělá žádnou ostudu.

Lišku Farrow v traileru představují jako tichou vražedkyni, zatímco ne zrovna tiše likviduje nepřátele střelbou z brokovnice, ale jinak se prý především plíží. Ty měkké hebké tlapky je potřeba nějak využít. Svých nepřátel se zbavuje rychle a mlčky, aniž by si jejich kamarádi všimli, že zmizeli, a budete si ji muset během hraní zasloužit.

zdroj: Archiv

Jednooká zrzka je totiž jedním z vražedných chlupáčů, které můžete naverbovat teprve po tom, co na ně natrefíte v Zóně. Její dovednosti doplní ostatní klasické role, které zastává mutantka ve společnosti prasete s kachnou, tedy běžný pěšák, heavy a sniper. Kromě lišky v mutující divočině narazíte i na další rozzuřená zvířátka, ochotná ghúlům nakopat nemrtvé zadky.

Vydání Mutant Year Zero: Road to Eden je za rohem, vychází už příští úterý 4. prosince. Pracuje na něm tým složený třeba z bývalých šéfů vývoje Hitmana a vypadá minimálně zajímavě, už kvůli mluvícím humanoidním zvířátkům.

Nejnovější články