Na PC vyšla kultovní Catherine o milostném trojúhelníku a šplhání
zdroj: tisková zpráva

Na PC vyšla kultovní Catherine o milostném trojúhelníku a šplhání

12. 1. 2019 17:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Catherine je, jak se můžete dozvědět z recenze Vaška Rybáře, vynikající hra. „Japonská kultovka“ jsou první dvě slova celého textu, a já osobně s jeho nadšením souhlasím. Tahle totálně divná hra, kde řešíte milostný trojúhelník, svatbu, nevěru a nekonečné šplhání na věž z kostek, je zkrátka svá. A abych nezapomněl, taky řešíte ovce. Hodně, hodně ovcí. No a skoro 7 let po vydání na minulé generaci konzolí se konečně dočkalo i PC.

Na Steamu hru seženete jako Catherine Classic, aby bylo okamžitě jasné, že jde o původní verzi, nikoliv vylepšenou Catherine: Full Body, která by v Evropě měla vyjít někdy brzo jako exkluzivita na PS4. Ale i verze Classic vám nabídne různé technické pokroky jako 4K rozlišení nebo možnost přenastavit ovládání.

Pokud si chcete lámat hlavu, zda si vzít za manželku svou dlouholetou přítelkyni, nebo se s ní radši rozejít a pokračovat v tajném vztahu s až podezřele atraktivní blondýnou, která se jedné krásné noci octla ve vaší posteli, a do toho řešit stále obtížnější šplhací hádanky, připravte si 20 eur. Ale ještě předtím se podívejte na nový trailer.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články