Na Steam se vkradl nástupce asasínského multiplayeru Murderous Pursuits
zdroj: tisková zpráva

Na Steam se vkradl nástupce asasínského multiplayeru Murderous Pursuits

27. 4. 2018 13:28 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Komu chybí multiplayer série Assassin’s Creed, ten už možná vesele paří, protože vývoj Murderous Pursuits určitě dlouhodobě bedlivě sledoval. Vám ostatním ale mohla uniknout informace, že tenhle vraždící večírek ve vysoké společnosti včera konečně vyšel na Steamu, a podle prozatímních reakcí to vypadá, že čekání stálo za to. Naše recenze na sebe snad nenechá dlouho čekat, ale do té doby si můžete pustit aspoň nový trailer.

Ten ve své půlminutce přehledně shrnuje základní herní principy. Jste živý člověk na lodi plné NPC, z nichž mnohé vypadají úplně stejně jako vy. To ale platí i pro ostatní hráče, a vy mezi spoustou počítačem ovládaných postav musíte najít svůj skrytý cíl. Pak ho konečně můžete brutálně vykrátit z rovnice, ale pozor na ostatní hráče. Ti půjdou po krku zase vám.

Je tím pádem nutné chovat se nenápadně, držet se v davu, moc nevzbuzovat pozornost a hlavně, hlavně nevyčnívat. Jenom tak budete mít klid na svou stopařskou práci kulminující krvavou popravou. Zkrátka se musíte stát dokonalým lovcem, splývajícím s okolním prostředím. A dávejte pozor nejen na hráče – po narušitelích pořádku pátrají i AI stráže.

zdroj: Archiv

Murderous Pursuits na Steamu seženete za 20 eur, případně si můžete připlatit ještě 10 navíc za deluxe edici, v níž najdete nové skiny, vítězné animace a artbook. Snad tahle nabídka naláká co nejvíc lidí, protože jedna z mála námitek, které si o hře momentálně přečtete, spočívá v nízkém počtu hráčů. Snad se to v příštích týdnech zlepší.

Nejnovější články