Nadějně vyhlížející stealth RPG Seven: The Days Long Gone vyjde ještě před Vánoci
zdroj: tisková zpráva

Nadějně vyhlížející stealth RPG Seven: The Days Long Gone vyjde ještě před Vánoci

9. 10. 2017 13:15 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Vetrallská říše brzy otevře své brány, ale vy se místo toho pravděpodobně vyšplháte po nějaké trubce, přeručkujete přes drát a schováte se v křoví, aby vás nezahlédli strážní. Seven: The Days Long Gone vám nabídne celou plejádu postupů, jak dosáhnout svého cíle, a přestože se její parkour vyznávající hlavní hrdina umí ohánět i zbraní, srdce celého zážitku spočívá v poctivém stealthu, byť podávaném poněkud netradiční, izometrickou kamerou. O kvalitách tohohle zajímavého RPG hybridu se budete moci sami přesvědčit 1. prosince.

Vývojáři spolu s touhle informací vypustili do světa nový trailer, který upřímně řečeno nenabízí žádné zvlášť úžasné pokoukání – pokud chcete vidět delší a lepší záběry hry v akci, mrkněte na některý ze souvisejících článků na konci textu.

Ve videu se však přece jen skrývá jedna důležitá informace – byly spuštěny předobjednávky, a to na Humble Store a GOG, kde hru seženete s momentální desetiprocentní slevou za 27 eur. Seven nepřekvapivě vyjde i na Steamu, ale tam se prozatím předobjednávací tlačítko neobjevilo.

zdroj: Archiv

Za svoje peníze byste dle všech slibů měli dostat rozsáhlý svět, v němž se snoubí ohromně mocné technologie s téměř středověkými pověrami. Podobně jako třeba v případě Torment: Tides of Numenera totiž došlo k pádu civilizace, jejíž následovníci si s výdobytky svých předků tak docela nevědí rady. Proto se připravte na plasmové superzbraně a polorozpadlé chudinské čtvrti, technomágy a tupé fanatiky jak vystřižené z Kladiva na čarodějnice.

K problémům můžete přistoupit různými způsoby, a to nejen co se týče způsobu, jak se vypořádat se skupinou stráží. Můžete se proplížit, můžete je vyzabíjet, nebo by možná bylo nejlepší se jim úplně vyhnout a zvolit si vlastní cestu. Kdybych měl z klobouku vytáhnout pár příbuzných jmen, sáhl bych po nepravděpodobné kombinaci Commandos, Assassin’s Creed a Thiefa, a pokud se Seven: The Days Long Gone těmhle vzorům přiblíží aspoň z poloviny, pak se veteráni vývoje třetího Zaklínače pracující pod hlavičkou studia Fool’s Theory dost možná podepíšou pod další velký polský hit.

Nejnovější články