Nakažlivá, hororová, chytrá Pathologic 2 je za rohem
zdroj: tisková zpráva

Nakažlivá, hororová, chytrá Pathologic 2 je za rohem

21. 5. 2019 14:59 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Remake pozoruhodné hry Pathologic s podivuhodným názvem Pathologic 2 je na konci své strastiplné cesty. Ta začala už v roce 2014 úspěšným kickstarterem a pokračovala přes změnu jména, hratelné ukázky a rozkouskování na epizody. První z nich vyjde už ve čtvrtek.

 

Pathologic 2 vás vezme do města sužovaného morem. V tomto případě vás ale nebudou trápit záplavy krys jako v A Plague Tale: Innocence, ale samotná nákaza, před kterou musíte ochránit sebe a pokud to půjde, pomoci i ostatním obyvatelům městečka odříznutého od světa.

Stane se z vás velmi rozporuplná osoba. Abyste sami přežili, musíte okrádat ostatní o velmi nedostatková léčiva, a budou-li se bránit, dojde i na nože. Doktorská povinnost vám velí léčit, nikoliv brát životy. Ale když už o něj někoho připravíte, rovnou z něj můžete vypreparovat orgány, kterými zachráníte jiné občany, na kterých třeba záleží mnohem víc.

zdroj: Archiv

Každý má v tomto depresivním světě svou úlohu a je jen na vás, komu pomůžete a koho zneužijete. Události se ale nezastaví, čas neustále poběží kupředu a vy máte pouhých 12 dní na nalezení spásy. Pokud budete ve špatnou chvíli na špatném místě, může vám utéct něco velmi důležitého. Musíte proto pečlivě naslouchat svému okolí a udělat vše pro to, abyste toto období přežili.

Pathologic 2 tak míchá tíživou atmosféru se survival prvky a akčními souboji v žánru thrillerové adventury. Podobných singleplayerových her rozhodně není nikdy dost, a tahle snad bude i hodna vašeho času. Vychází již tento čtvrtek na Steamu a recenze na sebe snad nenechá dlouho čekat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články