Nakupte zásoby, vezměte si dovolenou, vychází hned tři herní pecky – Assassin‘s Creed, Wolfenstein II a Super Mario
zdroj: tisková zpráva

Nakupte zásoby, vezměte si dovolenou, vychází hned tři herní pecky – Assassin‘s Creed, Wolfenstein II a Super Mario

27. 10. 2017 14:00 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Dnešek připomíná válečnou frontu těsně před masivní ofenzívou. Na jedné straně jsou hráči, tedy vy, kteří mají jen omezené množství času a na té druhé velké herní tituly. Ne, že by hry nebyly v ofenzivě už pár týdnu, ale dnešek je opravdu výjimečný jen tím, že se sešly tři hry s velkými jmény a také kvalitou – Wolfenstein II: The New Colossus, Assassin’s Creed Origins a Super Mario Odyssey.

Od druhého „znovuzrozeného“ Wolfensteina víme, co čekat. Pobíjení spousty nácků v pochmurné vizi Spojených států obsazených Třetí říší. K jejich smůle je tu ovšem pořád BJ a jeho malá povstalecká armáda, kteří se rozhodnou vrátit tok dějin zpátky do koryta, které jejich časová rovina nezná.

zdroj: Vlastní

Assassin’s Creed Origins slibuje být tím, co znovu oživí do stereotypu upadající velkou značku. Výlet do starověkého Egypta ve společnosti Bayeka, posledního z řádu Medjay a nejspíš prvního Asasína s sebou přináší řadu změn. Větší důraz na otevřený svět, a především nový soubojový systém a silný důraz na RPG prvky a statistiky, které zaručí, že nesundáte silné soupeře na jednu ránu.

zdroj: Ubisoft

Super Mario Odyssey se aktuálně zdá být po poslední Zeldě dalším titulem, který bude skloňovaný jako ten, který musíte mít na Nintendo Switch. Sandboxový styl, důraz na detail a spousta chytrých nápadů spolu s perfektní hratelností zajistily, že aktuálně má hra na Metacritic drtivé průměrné skóre 97 procent.

zdroj: Archiv

Recenze všech tří titulů můžete očekávat během několika málo příštích dnů. A klidně se s námi podělte o to, do které hry se pustíte jako první. My jsme si to v redakci rozložili docela rovnoměrně.

Nejnovější články