Nástupce akčního RPG Rune opět mění název před letním vydáním
zdroj: tisková zpráva

Nástupce akčního RPG Rune opět mění název před letním vydáním

23. 5. 2019 12:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zajímalo by mě, co přimělo studio Human Head k opětovné změně názvu chystaného akčního RPG se severskou tematikou. Od roku 2012 šlo o Rune 2, mezi lety 2017 a 2018 to bylo Rune: Ragnarok a do dnešního dne byla ta samá hra známa už jen jako Rune. Finální název nástupce devatenáct let staré hry je Rune II, tedy dokud si to tvůrci zase nerozmyslí. Čas mají jen do léta, kdy hra po opravdu dlouhé době konečně vyjde.

Loki rozpoutal Ragnarok, který máte vy, Viking s božskými schopnostmi, zastavit. Výběr boha je čistě na vás, jeho nadlidské dary částečně definují styl hratelnosti. Ale úprava vaší postavy půjde mnohem dál. V otevřeném světě severské krajiny vezmete zavděk mnohými nalezenými zbraněmi, některé si sami vyrobíte, obohatíte se o mocné artefakty s dalšími sílami bohů, ale když bude nouze, můžete jednoduše useknout ruku banditovi a pak ho s ní umlátit k smrti.

Otevřeným světem budete chodit po svých, ale mezi ostrovy se dopravíte ve vlastnoručně vyrobené lodi. Konečným cílem je porazit samotného Lokiho, ale na to budete potřebovat to nejlepší možné vybavení a spoustu a spoustu zkušeností z předchozích bojů.

zdroj: Archiv

Legenda praví, že Loki padne s koncem Ragnaroku, ale ten zloduch ohýbá čas a Ragnarok neustále restartuje. Po každém restartu navíc dojde ke změně. Jednou nastane trvalá noc, jindy planiny zaplaví obři, příště krajina zamrzne. Zažijete mnoho Ragnaroků, než se konečně postavíte Lokimu.

Rune II sice odvypráví příběh jedince, který se s pomocí bohů zaslouží o ukončení Ragnaroku, ale pravdou je, že celou hrou můžete projít s kamarádem v kooperaci. A na přátelskou řež plnou krve už nebudete čekat dlouho. Hra by měla vyjít letos v létě pouze na počítačích a ano, pouze v Epic Games Storu.

Nejnovější články