Naváže druhá epizoda The Council na nadějný začátek? Uvidíme za týden
zdroj: tisková zpráva

Naváže druhá epizoda The Council na nadějný začátek? Uvidíme za týden

9. 5. 2018 11:00 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

První epizoda příběhové adventury The Council se dle Šárčiných dojmů z hraní dost povedla. Výlet do 18. století, při němž se potkáte třeba s Napoleonem nebo Georgem Washingtonem, vám dá možnost skutečně ovlivnit dění na obrazovce a udělat z Louise de Richeta hlavního hrdinu dle vašeho gusta, ať už ono gusto směřuje spíš k politice, detektivní práci nebo okultismu. A než uplyne týden, objeví se na počítačích i konzolích druhá epizoda.

Ta nejspíš napoví, zda se vývojářům ze studia Big Bad Wolf podaří překonat a vylepšit klasickou formuli Telltale Games, k čemuž mají evidentně slušně nakročeno. Louisovi se v příštím díle krom starých známých do cesty postaví tajemný lord Mortimer nebo španělská hlava státu, a ti všichni od něj určitě budou něco chtít. A něco chce samozřejmě i on, a tím pádem i vy – najít Sarah de Richet, Louisovu matku.

Vývojáři se pochlubili skromnou hromádkou nových screenshotů, které najdete v galerii. Je z nich jasně patrné, že se tentokrát podíváte do částí paláce, které jste doposud neměli šanci prozkoumat, a určitě v nich najdete nové předměty a způsoby, jak z Louise udělat ještě šikovnějšího společenského elegána.

Druhá epizoda, pokřtěná Hide and Seek, se objeví 17. května na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Zákazníci, kteří si zakoupili kompletní sezónu složenou z pěti dílů, dostanou k novince přístup ještě o dva dny dřív, 15. května.

Nejnovější články