Neohlášený remaster Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde už zítra
zdroj: Activision

Neohlášený remaster Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde už zítra

30. 3. 2020 16:13 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Máte rádi překvapení? Jedno vám titulek možná právě zkazil, protože podle Eurogameru se hned zítra dočkáme remasteru singleplayerové kampaně Call of Duty: Modern Warfare 2. O víkendu o tom informoval stejný zdroj, který odhalil existenci battle royale Warzone, ještě než byla potvrzená. Spolu s tím unikla i stránka z PlayStation Store, která remaster prakticky potvrdila a připojila obrázky i trailer.

Uživatel Redditu Senescallo musí Activisionu dělat trochu vrásky na čele, remaster Call of Duty: Modern Warfare 2 je totiž už několikátým propáleným překvapením, které objevil. Našel ho v souborech aktuálního Modern Warfare a Warzone, kde se objevil promo obrázek dosud neoznámené zrestaurované kampaně dílu z roku 2009.

Pokud si remaster koupíte, dostanete bonusový obsah do Modern Warfare, zároveň si ale můžete koupit zatím neoznámený Ghost Pack s kosmetickými bonusy za 10 000 COD bodů, abyste navrch dostali ještě ten remaster.

zdroj: Activision

Nutno zdůraznit, že se tahle péče bude týkat jen a pouze singleplayerové kampaně. Důvodem má být potenciální tříštění komunity. Loňské Modern Warfare by se ale mělo dočkat alespoň starších multiplayerových map, které se přidají k těm stávajícím. Podobný osud potkal i multiplayer z Call of Duty 4: Modern Warfareremasteru z roku 2016.

Existenci vylepšeného MW2 naznačovala v minulosti už produktová karta v internetovém obchodě Amazon, spekulovalo se o něm i po loňském ohodnocení ratingovou agenturou. Activision se ale k oficiálnímu oznámení stále nerozhoupal.

Datum vydání Call of Duty: Modern Warfare 2: Campaign Remastered (sic) podle uniklé produktové stránky na německém PlayStation Store připadá na 31. března, což je zítřek. Cena byla stanovená na 25 eur (necelých 700 korun). Web slibuje hezčí textury, animace, renderování, podporu HDR nasvícení a mnoho dalšího.

Nejnovější články