Nové DLC pro Rainbow Six Siege přivítá dvojici drsňáků z brazilského BOPE
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC pro Rainbow Six Siege přivítá dvojici drsňáků z brazilského BOPE

27. 7. 2016 11:05 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Hned zkraje srpna dorazí do Rainbow Six Siege dva noví operátoři a jedna nová mapa a to v přídavku jménem Operation Skull Rain. Novými operátory budou Caveira a Capitão z brazilských jednotek Batalhão de Operações Policiais Especiais (BOPE), které mimo Brazílii proslavil především film Elitní jednotka

Caveira je žena, která má defenzivní styl a její specialitou je schopnost jménem Silent Step. Za pomocí té se může proplížit k nepříteli, znehybnit ho a vyslechnout, čímž získá přehled o pozicích ostatních nepřátel. Do jejího arzenálu spadá M12 a SPAS 15 co se primárních zbraní týče a sekundární zbraní je PRB92. Mezi další prvky výbavy patří ostnatý drát a výbušnina.

To Capitão nabídne odlišný způsob hraní, protože se zaměřuje na útok. Specialitou tohoto operátora je kuše, která vystřeluje šípy, jež ve svém bezprostředním okolí spalují všechen kyslík a dusí tak lidi v zasaženém prostoru. Mezi ostatní výbavu Capitãa patří M-249, PARA-308 , PRB92 a hned několik typů granátů (klasické, omračující a kouřové).

Co se nové mapy týče, stejně jako noví operátoři, i ona patří do Brazílie. Zavede vás do chudinské favely vystavěné okolo Ria de Janeira, pravděpodobně nejdůležitějším přínosem ale bude se hrou spjatá nová aktualizace. Ta do hry přinese mimo soubor řady menších úprav zcela nový režim jménem Tactical Realism. 

zdroj: YouTube

Mód klade větší důraz na "realismus" v podobě omezeného HUDu (půjde využívat pouze časovač, kompas a panely zobrazující informace o zbraních i gadgetech) a nedočkáte se například potvrzení smrti nepřátele. Tvůrci rovněž slibují realističtější práci se zásobníky. Především tak reagují na ohlasy komunity a chtějí přinést propracovanější zážitek, ve kterém se hráči musejí více než kdy dříve spoléhat jeden na druhého.

Poslední novinkou pak bude to, že v hodnocených zápasech se bude moci hlasovat o odstoupení z boje a vzdání se, a to nejdříve před třetím kolem. Zatím to zkrátka vypadá na zajímavý posun v hratelnosti, bližší detaily pak Ubisoft slibuje představit 30. července s tím, že datum vydání je 2. srpna.

zdroj: Archiv

Nejnovější články