Nové DLC pro Star Wars Battlefront vás zavede na oblačný Bespin
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC pro Star Wars Battlefront vás zavede na oblačný Bespin

17. 6. 2016 12:26 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pět nových map, dva hrdinové a hrstka vybavení. Nové DLC Bespin pro multiplayerovou střílečku Star Warts Battlefront vás zavede, jak název napovídá, do města v oblacích, jemuž vládne Lando Calrissian, který bude také jedním ze dvou hrdinů, za něž si budete moci zahrát. Jeho protipólem na straně Impéria je pak corellianský lovec odměn Dengar, který se mihl v Epizodě 5 a 6 a také v komiksech a Clone Wars.

Pětice map představí jak lokace známé z filmu, jako jsou naleštěné ulice a promenády nebo kryogenní komora, tak i třeba Bioniip Laboratories, které můžete znát asi jen ze stolního RPG . K dispozici bude i nový herní mód Sabotage, kde musí Rebelové zlikvidovat generátory pohánějící tažný paprsek, kvůli kterému nemohou odletět jejich lodě. Ostatně i nové vozítko dostanete – z filmu známé oranžové Cloud Car, které navzdory názvu nejezdí, ale létá.

V boji můžete použít dvě nové zbraně. X8 Night Sniper je pistole se solidní palebnou silou i dostřelem, která má ale infra zaměřovač, takže odhalí humanoidy za jakýchkoliv podmínek. EE4 je blaster určený na boje na blízko. Má malý dostřel a velký rozptyl, ale jeho rychlopalný systém z něj dělá ideální zbraň do uzavřených prostor a krátkou vzdálenost.

Ve vybavení Star Cards najdete dalekohled, kterým odkryjete pozici nepřátel pro svůj tým, šokový granát, který v daném okruhu ochromí všechny nepřátele a schopnost Disruption, která po aktivací odhodí všechny blastery, věže a droidy v zasažené oblasti. Bespin vyjde pro majitele Season Passu 21. června na PC, PS4 a Xbox One a pro všechny ostatní o dva týdny později.

zdroj: Archiv

Nejnovější články