Nové info o limitce a multiplayeru Halo 4
zdroj: tisková zpráva

Nové info o limitce a multiplayeru Halo 4

16. 5. 2012 17:17 | Novinky | autor: levis |

Ode dneška se dá předobjednat limitovaná edice Halo 4, jejíž součástí je balíček map War Games pro multiplayerovou složku hry. Balení zahrnuje také přístup k devíti extra mapám, které autoři později uvolní jako tři samostatné přídavky (až po vydání hry v listopadu) na Xbox Live.

S limitovanou edicí si dříve odemknete šest specializací, s nimiž půjde dosáhnout vyššího ranku v řadách spartanských vojáků - a snadněji si přizpůsobit svoji postavu. Tématu specializace vojáka se hodlá Microsoft věnovat na své E3 konferenci.


Limitovaná edice obsáhne dále briefingový balíček s informacemi o zbraních UNSC, brnění, představením lodi UNSC Infinity (na jejíž palubě se odehrává celý multiplayer) i vojáků typu Spartan IV. V balení nebude chybět devadesátiminutová, rozšířená verze seriálu Halo 4: Forward Unto Dawn.

Skrze Xbox Live si majitelé limitované verze budou moci stáhnout i extra skin pro brnění i jednu zbraň, emblém, avatara a dokonce i brnění pro avatara. Limitovaná edice Halo 4 pro Xbox 360 má stát 100 dolarů.

Kromě informací o limitované edici dnes od Microsoftu přišla tisková zpráva ohledně multiplayerové složky hry, která oproti předchozím dílům přináší dosti výrazné změny v konceptu.

"Halo 4 představuje novou kapitolu pro online hraní nazvanou Halo Infinity Multiplayer. Prostředí je situováno do lodi UNSC Infinity, která je největší lodí celé vesmírné flotily UNSC. Multiplayerová část nabídne mnoho herních režimů, zbraní, vozidel, rozšiřitelnost brnění a také nové možnost vývoje vlastní postavy. Poprvé v historii hry Halo, si hráč své vlastní brnění bude moci vylepšit podle sebe, už je tedy konec jednotvárným zbrojím. Postava bude v průběhu online bitev sbírat zkušenosti a hráč ji díky specializacím, které budou zpřístupněny po uvedení hry, bude moci podle svých představ vyvíjet," připomněla česká tisková zpráva.

Spartan Ops je podle ní samotnou kapitolou, která zasahuje jak do online světa multiplayeru, tak i do kampaňové části. "V herním módu má hráč možnost zvolit si, zda bude hrát v režimu singleplayeru, nebo pozve své přátele online přes Xbox Live na pořádnou nálož kooperativních misí. Do těch lze pozvat až tři další spoluhráče, kteří pomůžou s plněním úkolů. Jednotlivé mise jsou doprovázeny videopříběhem, který dává Spartan Ops novou šťávu. Každý hráč tak dostane dvě provázané kampaně plné dodatečného obsahu v jedné hře."

Pro hraní multiplayeru a Spartan Ops je potřeba vlastnit platný zlatý účet na online službě Xbox Live, samozřejmě. Halo 4 vyjde na X360 už letos 6. listopadu.

Nejnovější články