Nové příběhy v This War of Mine z vás udělají odvážného zpravodaje
zdroj: tisková zpráva

Nové příběhy v This War of Mine z vás udělají odvážného zpravodaje

15. 11. 2018 11:26 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V 11 bit studios sice pilně pracují na strategickém survivalu Frostpunk, ale stále nezapomínají na svou průlomovou hru This War of Mine z roku 2014. Nezapomínají na ni takovým stylem, že ji loni dokonce opatřili season passem, jehož druhý ze tří dodatků právě vyšel. Posadí vás za rádio a nechá vás informovat vyděšené občany o hrůzách probíhající války.

První DLC ze season passu nazvané Father’s Promise vyšlo rok před aktuálním The Last Broadcast, a to na den přesně. Tehdy jste prožili nové příběhy s otcem a jeho dcerkou, kteří se jednoduše snažili přežít nelehké období. Včera vydané DLC The Last Broadcast vrhá vysoký stín na svého předchůdce z hlediska plnosti obsahu.

Nový příběh točící se kolem zpravodajství, které je novým mechanismem spojeným s vyzvídáním informací, vás přes nelehká rozhodnutí dovede k jednomu z šesti možných konců. Při protloukání se špinavým městem narazíte na úplně nové hratelné postavy, objevíte čtyři nové oblasti, zabydlíte se pod novou střechou a uzříte sedm již existujících oblastí v remasterovaném kabátu.

zdroj: Archiv

DLC slibuje další hodiny depresivní zábavy a připomíná, že není všemu konec. Ještě vás čeká jedna, prozatím tajemná výprava ve třetím rozšíření. Nemá sice datum vydání, ale můžeme si zaspekulovat, že by taky mohlo vyjít s ročním odstupem přesně 14. listopadu.

Pokud se snad najdou tací, kterým se This War of Mine ještě nedostala do rukou, můžou po ní na Steamu skočit ve velké slevě. Season pass se s cenou obecně drží při zemi – všechna tři DLC (vyjma The Little Ones) pořídíte dohromady za 7 eur. Samotné Father’s Promise je za dvě eura, The last Broadcast za čtyři.

Nejnovější články