Nový příběh v This War of Mine vypráví o tátovi, dcerce a plyšovém pejskovi
zdroj: tisková zpráva

Nový příběh v This War of Mine vypráví o tátovi, dcerce a plyšovém pejskovi

14. 11. 2017 18:05 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Polští vývojáři z 11 bit studios ani tři roky po vydání ještě nemají dost svého oceňovaného survivalu This War of Mine. Nejdřív do něj přidali malé děti v DLC The Little Ones, a teď do válkou rozervaného světa hodlají přinést konkrétní příběhy. V příštích měsících se můžete těšit na trojici menších narativních rozšíření přidávajících konkrétní postavy a mechaniky včetně dialogů. A první z nich jménem Father’s Promise už je vypuštěná do světa.

Oním slibujícím otcem je v tomhle případě chlapík jménem Adam, který se snaží uniknout hrůzám války společně se svou malou dcerou. Je to dobrý táta – sehnal jí dokonce krásného plyšáka. Jenže plyšák kulky nezastaví, ani se nedá sníst. Příběh je založený na dramatu polského hororového a fantasy autora Łukasze Orbitowského, a určitě zabrousí do témat, z nichž vám bude běhat mráz po zádech.

zdroj: Vlastní

DLC přinese 4 kompletně nové lokace a 5 starých, ovšem rekonstruovaných a pozměněných. Navíc se dostane na nové mechaniky – už zmiňované dialogy, ale třeba taky systém hledání stop. To všechno by vám dohromady nemělo zabrat víc než pár hodin, ovšem tomu také odpovídá cena – Father’s Promise na Steamu stojí jen 2 eura.

Kdybyste přesto chtěli trochu ušetřit, zvažte zakoupení season passu. Ten vás vyjde na 5 eur a dostanete za něj 3 DLC – to současné plus dvě budoucí někdy v průběhu příštího roku. Pokud bude cenová politika pokračovat, tak tím ušetříte pěkné euro, které pak můžete věnovat nějaké organizaci zabývající se podporou lidí zasažených válkou. Season pass najdete tady.

Nejnovější články