O víkendu můžete zkusit otevřenou betu bojovky Mirage: Arcane Warfare
zdroj: tisková zpráva

O víkendu můžete zkusit otevřenou betu bojovky Mirage: Arcane Warfare

12. 5. 2017 18:32 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Co bylo včera uzavřené, je dnes otevřené. Platí to jak o Aladdinově jeskyni s kouzelnou lampou, tak o betaverzi chystané bojovky Mirage: Arcane Warfare. Tenhle blízkovýchodně laděný nástupce rytířské mlátičky Chivalry: Medieval Warfare do své zkrvavené náruče zve všechny zájemce o ostré meče a ničivou magii. Otevřená beta začíná dnes a končí v neděli v 7 večer, takže pokud chcete o víkendu poslouchat zoufalé skučení umírajících nepřátel, právě zde popisuju vaši ideální destinaci. A tento odkaz je vaší expresní jízdenkou.

Pro nezasvěcené se sluší vysvětlit, že Mirage na rozdíl od svého předchůdce dává průchod mystickým fantaziím. Sice se tu pořád ještě většinu času bojuje pěkně nablízko, ale jednotlivé postavy mají k dispozici také mocná kouzla. Jedna z rukou prská zabijácké fialové paprsky, jiná je trošku kreativnější a vrhá po nepřátelích obrovský ozubený šutr. Který hoří. A kdybyste toužili po troše elegance, je zde tlustý čaroděj v turbanu, co umí létat na koberci.

zdroj: Vlastní

Beta v sobě zahrnuje jak klasický team deathmatch, tak složitější variantu, v níž mají oba týmy různé cíle. Kdo hrál Chivalry, ten si asi umí představit, jak to bude vypadat. Jedni mají něco zničit/zabít, ti druzí chránit, případně dojde na převážení nákladu odněkud někam. To všechno na devíti různých mapách, nebo dokonce jedenácti, pokud počítáte nový kompetitivní mód Arena, v němž se proti sobě na malém prostoru utkají tříčlenná družstva.

K tomu všemu si samozřejmě můžete pohrát se systémem úpravy postav, protože kdo by chtěl vypadat stejně, jako ostatní nudní patroni? Najděte co nejextrémnější variantu a vyžeňte ji o sto procent dál do absurdity, ať si vás přátelé i nepřátelé pořádně zapamatují! Dodneška mám v živé paměti krutá, krví postříkaná bojiště Chivalry, na nichž se proháněly eskadry křiklavě růžových rytířů. Jak praví staré moudro, síla kontrastů je mnohdy větší než síla trnitého palcátu. Mirage: Arcane Warfare naplno vychází 23. května.

Nejnovější články