O víkendu začíná hon na dinosaury v PS4 betě Monster Hunter World
zdroj: tisková zpráva

O víkendu začíná hon na dinosaury v PS4 betě Monster Hunter World

5. 12. 2017 18:12 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Půl roku po oznámení nového přírůstku do rodiny Monster Hunter má široké publikum první možnost osahat si Monster Hunter: World v běhu. Tedy pouze na PlayStation 4, v rámci omezené bety, s nutností internetového připojení a jen během pár dní. Ale máte snad jiné plány na víkend?

Upřímně, vůbec bych se nedivil, kdybyste stále dohrávali nejnovějšího Assassina nebo třeba ještě takovou Divinity: Original Sin II. Ale pokud vážně nemáte do čeho píchnout, vlastníte PlayStation 4 a máte aktivní účet PlayStation Plus, pak vám nic nebrání pustit se do divokého lovu obřích monster.

Otevřená beta Monster Hunter: World započne v sobotu v 6 odpoledne a poběží do následujícího úterý rovněž do odpolední šesté hodiny. Stahování bude umožněno již v pátek, ale nebojte – přehnaná velikost se vztahuje jen a pouze na herní svět a jeho pravěké obyvatele, beta samotná má pouhých 5 giga.

zdroj: Vlastní

V betě se vydáte sami nebo v kooperaci až čtyř hráčů z celého světa na tři různé mise. Dvě z nich se odehrávají v prastarém lese, kde je ve vašem hledáčku T-Rexoidní Anjanath a přerostlá agama Great Jagras. Třetí mise vás zavede do vyprahlé pustiny, kde si potykáte s nepřirovnatelným Barrothem.

I když se rozhodnete jet sólo, musíte být stále online. V případě kooperace naopak jistě uvítáte možnost předvolby jazyka, díky které se vám nestane, že by byl chat plný hatmatilky, klikyháků a domečků a sluchátka vyřvávala „Konichiwa“.

Monster Hunter: World zdroj: tisková zpráva

K dispozici bude i osekaný editor postavy, který vám dá na výběr ze šesti předpřipravených mužských i ženských postav a šesti Palico společníků. Jak sebe, tak i svého roztomilého kamaráda můžete pojmenovat. Před plněním misí ještě můžete potrénovat v aréně a zjistit, který ze 14 typů zbraní vám sedne nejlépe.

Poslední informace se týkají propojení bety s plnou verzí hry, která vyjde 26. ledna na PlayStation 4 a Xbox One a později i na PC. Z bety se vám bohužel nepřenesou jména postav, jejich vzhled, ani postup misemi. Ale za jejich plnění obdržíte do plné hry speciální barvu na obličej a sady předmětů, ve kterých se vyskytují lektvary, léčivé produkty a pasti.

Pozor: V rámci bety se ukládá pouze postup misemi. Vaše jméno, vzhled, vybavení a další nastavení je po zavření aplikace okamžitě smazáno.

Nejnovější články