Objevte život skrze smrt v plošinovce A Rose in the Twilight
zdroj: tisková zpráva

Objevte život skrze smrt v plošinovce A Rose in the Twilight

8. 4. 2017 12:51 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Chudák malá Rose. Jako by nestačilo, že jí kvůli kletbě ze zad vyrůstá růže. Ne, ona navíc musí být zavřená v temném, rozpadajícím se hradě, který se ji pokusí zabít tisícem různých způsobů. A určitě párkrát uspěje. Jediné, co může Rose zachránit, je její speciální schopnost – manipulace s krví. I když by asi nebylo fér zapomenout na supersilného spícího obra, který se po probuzení stane jejím parťákem. Vítejte v plošinovce A Rose in the Twilight.

Zdá se, že klíčová zde bude již zmiňovaná krev. V hradu zemřela spousta lidí a Rose se může pomocí jejich rozlitých tělních tekutin dostat k nejrůznějším vzpomínkám. Mezi její schopnosti patří i napuštění předmětů krví. Ty pak získají barvu a esenci času, což je něco, co celému zbytku hradu chybí. Následná manipulace s krvavými nebo čistými věcmi, poskakování po plošinách a spolupráce s robotem budou tvořit hlavní náplň vaší práce.

Zní to tajemně, smutně a strašidelně. K tomu přispívá i trailer, který je sice dlouhý dvě a půl minuty, ale vlastně vám toho zas tolik neřekne. Jen naznačuje, že hrad skrývá plno tajemství. „Stín číhá…“ „Objevte život skrze smrt.“ „Fascinovaná trny, dívka nabízí krev.“ Hm. Jsem docela zvědavý, co z A Rose in the Twilight nakonec vyleze. Hra vychází 14. dubna pro PC na Steamu, nebo pro PlayStation Vita na PSN.

zdroj: Archiv

Nejnovější články